'NANA BREAD

Recept har ni här
 
Godmorgon på er! Jag har precis fått i mig en mumsig grötfrulle och ska precis sätta igång med allt som skall göras idag. Samlade ju ihop 3 stora påsar med saker som skall säljas/doneras så det skall fotas, vägas och mätas. Längesen man sysslade med sånt, förut var det ju varje månad. Helvete vad duktig man var! Ska även ut på ett par ärenden och hinna med lite träning. Ganska soligt idag så det kanske blir en fika i balkongen senare. Gjorde ju en riktigt god batch med bananbröd i veckan, receptet har ni där uppe. Om ni tål nötter så är valnötter SÅ gott i bananbröd. Sen blir det extra gott med mandelmjöl tycker jag. Testa vetja!
 
Hoppas ni har en underbar onsdag! ♥

A PRETTY FINE DEAL

 
Hej på er guys! Hoppas er dag rullar på. Själv har jag redan hunnit röja ut mer än hälften men att bli av med grejer var inte så lätt som jag trodde. Massa fint som jag vill bära nu i sommar och ja, det tar plats. Men två stora Mio-påsar med sälj har jag lyckats samla ihop så det känns skönt. Oh well, medan jag fortsätter med det så kan ni kika in Ideal of Sweden's nya snygga skal. Kanske kapa hem ett vårfint skal med rabattkoden "CELEBRATE" och få hela 20% rabatt på era köp fram tills midnatt. Här har ni min lilla samling! Vilken är er favorit?
 
Hoppas er tisdag rullar på fint! ♥

FRESH STRAWBERRIES KINDA TUESDAY

 
 
 Nougatgröt med protein från samarbetspartner Proteinbolaget, med koden PBFITNESSBYLIUZA får ni alltid 10-20% rabatt. På deras eget sortiment, GAAM Nutrition får ni hela 20% rabatt. Nougatgröt, anyone? En av mina favoriter.
 
Godmorgon guys! Hoppas ni mår bra. Själv var jag verkligen uppe med tuppen idag, så skönt. Efter denna goda grötfrulle med färska jordgubbar tänkte jag nu sätta igång med lite garderobsrensning, så mycket kläder man har samlat på sig under åren. Sjukt. Få se hur mycket jag kan göra av mig och vilka guldklimpar man hittar igen. Sen får jag ta en paus, äta lite bananbröd och söka två jobb jag sparat. Kommer bli en effektiv tisdag känner jag. Hoppas jag! PS, kikar in här lite senare med ett härligt erbjudande. Wiho!
 
Hoppas ni har en underbar tisdag! ♥