TEACHER SHOES VS. SLIP INS

Hej på er guys! Satt och kikade runt lite på sko-heaven Spartoo nyligen och hittade dessa fyra kandidater; två teacher-tofflor som de kallas och två enkla svarta slip ons.  Har precis upptäckt skomärket Papillio som har en massa teacher-tofflor (väldigt lika det populära märket Birkenstock), gillar dessa två i ljusare toner men svarta enkla är också snygga. Eller ja, fulsnygga typ. Men kan tänka mig att de är väldigt sköna, spciellt för någon som står och går hela dagarna. Annars skulle ett par enkla slipons från Kenzo (nr 4) inte vara en dålig idé. Jag är mest sugen på nr 3 och 4. Vilka gillar ni?
 
Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! ♥

FUEL BEFORE WORK

 
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Efter tre tidiga mornar var det dags för lite sovmorgon. Eller ja, gick upp rätt så tidigt i alla fall. Men att få äta frukost med hubster gör det lätt värt. Efter lite städning drog jag ut tidigt för en tidig lunch och bloggjobb. Eftersom vi inte har wifi hemma just nu och mobilsurfen är slut har det varit lite svårt att blogga lately så nu skall det fixas och trixas lite innan jobbet. En god hickory chicken bagel och en kopp kaffe får bli dagens fuel innan workiwork. Vad gör ni idag?
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥

IN MY LUNCH BOX

Hej på er guys! Sitter här och äter lunch, sista matlådan av denna goda kombo; kycklingfilé med grönsaksbollar. Så gott! Och mättande. Har ni provat dessa bollar från Ikea? Riktigt goda! Hubster köpte hem två påsar nyligen, perfekt matlåda-mat.

Hoppas ni har en underbar onsdag allihopa!