SO MUCH COLD THIS WEEK

Hej på er guys! Hoppas ni haft en fin dag. Sista dagen av februari, what? Helt sjukt. Dieten gick helt okej denna månad, ett par avvikelser blev det faktiskt. Oh well, allt som allt är jag faktiskt nöjd över min insats och stolt över hur det har gått. Bättre tag nästa månad, alltså imorgon. Då ska jag och Quree börja simma igen, och intervalllöpningen ökas till 3K istället för 2K. Det ska nog gå prima! Hatar det inte lika mycket som i början av månaden, så det är ett stort plus. Men men, dags att njuta av lite glass och Netflix innan läggdags. Såg att en av Wayan bröderna hade lagt upp någon standup på Netflix i dagarna, ska bli kul och se. Gillar ni standup? Det är bland det bästa jag vet. Det och glass, oavsett vädrer. Men på tal om vädret.. What the... Mötte upp syster idag och hämtade mina Docs, välbehövt. Så mycket snö!!!
 
Hoppas ni har en underbar onsdagskväll! ♥

ONLY TUESDAY

 
HEJ PÅ ER GUYS! Använder just nu all min energi för att låta positiv trots denna eländiga dag. Vädret för det första, helvete alltså. Förra året "lyckades" jag time:a årets förkylning med årets värsta oväder så jag behövde inte alls gå ut då men idag var det bara att bita ihop och ta sig ut i stormen, bokstavligen. Jag och Mithila hade tänkt ses och fixa lite business efter jobbet men ja, redan tidigt på förmiddagen insåg vi båda att det här inte var vädret att strosa runt i så det blev raka vägen hem efter jobbet. La mig under täcket och åt uppvärmd bananbröd. MUMS! Resten av kvällen blir nog bra, middag is in the making och sen skall ca 10 ton kläder vikas. Haha, ikväll var man en riktig housewife.
 
Hoppas ni haft en fin tisdag, trots ovädret. ♥

FIRST WORKOUT VIDEO

 
Hoppas er dag går bra! Efter jobbet väntar lite cardio och lite core. På tal om core, igårkväll la jag upp denna video på youtube-kanalen där jag och hubster har filmat min första träningsvideo. I videon ser ni några av mina absoluta favoritövningar när det gäller core-träning. In HÄR och kika om ni är nyfikna. Skulle verkligen bli jätteglad om ni gav en tumme upp om ni gillar den! :)
 
Hoppas er måndag rullar på fint! ♥
Publicerat i YOUTUBE/POD
Taggar: candy series / preworkout / proteinbolaget / pwr / workout video / youtube video
Kommentarer (0)