FINALLY FRIDAY

 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv har jag nog aldrig längtat så mycket efter fredag och helg så mycket som denna vecka. Helvete, vilken lång och jobbig vecka det här var. Känns skönt med två fria dagar framöver. Börjar i alla fall dagen med gröt och mina älskade salamimackor. En ganska bra start på dagen skulle jag säga. Lately har jag känt att träningen gått riktigt bra, även ifall kosten inte alltid är felfri känns det som att resultaten börjar kika fram. Igår hade jag riktigt bra självförtroende på gymmet när jag stretchade efter det köttiga benpasset, känns verkligen som att det går framåt. Om jag känner så redan i februari, så undrar jag hur jag kommer känna mig i t ex maj. Ser i alla fall fram emot ljusare tider, speciellt våren. Magisk tid! Bara att det inte är kolsvart när man vaknar eller när man går hem från jobbet är en stor lättnad. 
 
Hoppas ni har en underbar fredag allihopa! ♥

THE TARGET

I helgen tog vi med svärisarna till Target, ligger i Västberga.
 
Jag och sväris var badasses.
 
De största pistolerna var nog de häftigaste, men också läskigaste. Helvete så tunga de var, och vilken kraft.
 
Ganska nöjd faktiskt! För att va första gången i alla fall.
 
Souvenirer, de ligger vid mina smycken nu. Haha, så gangsta.
 
"Kan du ta bild på mig med de stora gevärerna?" hehehe
 
Sen hamnade vi på Happy India för lite sen lunch/tidig middag. Alltid lika mums! Här har ni Stockholm's bästa indiska. 
 
Några bilder från söndagen som vi spenderade med svärisarna. Target var en födelsedagspresent till svärfar, men de är ju inte så kul att skjuta ensam så hubster frågade mig om jag ville skjuta då han redan hade gjort det. Inget jag annars skulle göra faktiskt, men det var intressant. Man vet aldrig vad för situationer man kan hamna i, nu vet man hur en pistol funkar och hur kraftiga de kan vara. Har ni provat detta?
 
Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! ♥

SALAMI BUDDY

(null)

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår prima. Själv mår jag helt okej, en lång dag på jobbet väntar men sen skall det köttas på gymmet, det är vad jag taggas av idag. Och att dagen börjar med salami. Haha, har haft världens craving för det lately, ganska länge faktiskt. Men i alla "vanliga" livsmedelsbutiker så är det ju fläskkött i dem, så i helgen var vi och handlade på matdax och hittade kalkonsalami. Så denna frulle gjorde mig så glad igår och det blev även en macka idag; ost och salami. Precis som när man var liten. Brödet är "proteinbröd" från Healthy & Co (samarbete) och finns att köpa på Proteinbolaget, och med koden PBFITNESSBYLIUZA får ni rabatt. Nice att ha detta bröd hemma ibland när mack-cravingen slår till. 

Hoppas ni har en underbar dag!