Hos sapna

Nu har vi ätit skålar av godis och chips. Meen, vi var nyttiga också. Vi drack Multi vitamin juice, älskar! Nu fixar Sapna mat, något indiskt tror jag. Vi har jobbat jättehårt och nu förtjänar v i en paus :) sen är det jobb igen. Hela kvällen senare kommer bestå av matte. Crap crap crap vi har Matte c nationella på torsdag. Låt mig försvinna please?


Halva min lunch var godis, resten kommer vara indisk mat ;)

Men nu ska jag sticka till köket, puss! ♥

Nu får jag de här ungarna att lyssna på Jordin Sparks - Freese. Love it!

Sänghimmeln & bordet

Godmorgon allihoppa!
Jag sitter här nyduschad med frukost framför mig, oboy och nån slags kanelbulle med såndär gul thing. Gissa vad jag ska se på? :) Ett avsnitt av Family matters. Det får bli nåt avsnitt från säsong 2, då Urkel är med. Här får ni lite bilder, av bygget igår ;)


Jag jobbar för fullt ;)


Det lilla bordet


Sänghimmeln, så mysigt!

Men nu är Elina här så vi ska kolla på Family matters. Puss!

Outfits.se

Ni vet Outfits.se? En kompis till mig hade för ett tag sen sagt att jag borde gå med där, så jag kollade upp sidan och så var man tvungen och bli inbjuden och så. Crap tänkte jag. Sen idag kollade jag igenom gamla mail och jag hittade en inbjudan till den sidan, coolt visst?! Så nu har jag gått med där, lite kul. Tänkte att jag borde ta lite coolare outfitsbilder, yay.

Men nu ska jag plugga lite matte och sova! Imorgon ska det pluggas svenska hos Sapna med Miriam. Kanske nåt inlägg därifrån.. Godnatt!