MY ADDICTION

Hummus är en av mina största svagheter, det är ju så otroligt gott! Det har blivit en växande addiction de här dagarna, har liksom alltid hummus i väskan (vilket Musse kallar mig galen för...). Roligt nog är Sarah som jag pluggar med just nu också hummus-galen så vi har gått och köpt dessa burkar hummus efter plugget då och då. Haha! Godast är ju hemgjord hummus, har nog aldrig blivit så glad som jag blev när jag blev bjuden hem till Merjem ett tag sen och hennes mamma gjorde hummus just för att jag gillar det. Så gulligt, och den var SÅ god. När det gäller "köpt" hummus föredrar jag den som serveras på libanesiska restauranger (den på Libanesen i Hornstull är en riktig killer-hummus!) och den på Coop som också är riktigt god. Har ni några tips på bra ställen?
 
Wow, vilket hummus-fokuserat inlägg. Oh well, den förtjänar all uppmärksamhet och kärlek. Ha det bäst ikväll! ♥
 

THE LITTLE THINGS IN LIFE


Kolla vad för gulligt jag hittade min kalender denna fina fredag, en liten kärleksfull anteckning från syster. Hon satt och kollade igenom min kalender ett tag sen för att bli mer organiserad och hon sa att hon hade skrivit lite här och var, hitills har jag inte hunnit kolla igenom allt men hittade den här imorse och blev riktigt glad. Gulle då! Jag är verkligen en sån som uppskattar småsaker, blir alldeles varm i hjärtat av små gärningar som inte kräver så mycket men kan göra någon man bryr sig om otroligt glad, som detta. Brukar ni visa "vardaglig" kärlek, hur?
 
Har haft en lång dag hitills! Efter kursens första seminarium satt vi kvar och pillade inför nästa som är på måndag (tight?!) och sen drog jag mot stan för att köpa bokjäkeln, åh... Stackars min plånkis. Hoppas ni har det fint idag ♥

BLACK FROM NOTION 1.3

Fyndade en snygg topp på Notion 1.3 nyligen, I love it. Tror den gick på 60 kr eller så, hur bra? Jag älskar materialet som är lite finare än vanligt tyg och ja, the simplicity tröttnar man ju aldrig på. Men det jag diggar mest är ju formen, den är lös och vid men sitter liksom på plats. I love it! Den kommer passa perfekt med en ny kjol jag köpte i veckan, måste visa er. Längtar tills våren är här på riktigt, när termometern visar över 10. Då blir det fest!
 
Dags för lunch, I'm starving. Hoppas ni har en underbar fredag allihopa ♥