HAPPY NEW YEAR YOU GUYS!

weheartit
 
Ville bara kika in här och hälsa lite snabbt. Gott nytt år till er alla! Keep it safe tonight! ♥

DECEMBER 2014


Satt och pluggade en hel del på Blueberry, ÄLSKAR deras smoothies! Köpte det andra skalet jag suktat efter, nämligen marmorskalet från 3 Details. 

Träning och ceasarsallad beskriver denna månad helt perfekt! En favoritlook denna månad; den jackan, den läppennan, det halsbandet och rakt hår.  


Provade Dunkin' Donuts för första gången i mitt liv. Det var mums! Managers favourite var självklart favoriten. Bar blått. Så jäkla ovanligt, haha! Köpte en kalender från Bookbinder och började bli redo för det nya året. 

Fick smink från pappis, haha så ovanligt... Gick över från whey till amino syror istället. Denna från Xtend i smaken Mango nectar är så stört god!Förberedde mig inför denna månad, blir alltid extra sötsugen denna månad, då är dessa perfekt att ha i väskan.


Bar favorittröjan - Don't Worry Be Yoncé!

Flyttade med familjen och mitt liv är fortfarande lite upp och ned... Invigde denna hatt en regnig dag, LOVED IT. Så stor och dramatisk. Blev beroende av kokt ägg på morgonen. SÅ gott! Nu har jag även uppgraderat mackan med kaviar. Mums! Spenderade julafton på Restaurang Vanak. Sen blev det mums och film hemma, även Victoria's Secret såklart! 


Min christmas-look, det blev självklart en massa rött. Blus från H&M och Ruby Woo (MAC) på läpparna. Fick en underbar julklapp från Tania; en kalender av Paulo Coelho. Bilder finns här. Ja, nu har jag två kalendrar men den finaste är ju denna. Vad gör man med den andra som jag redan har klottrat en massa i? Tips? 


Mellandagsrea, woop woop! Var dock mycket duktigare i år än tidigare år, men det blev några grymma fynd.
 
 
Vårt första besök i K25 där vi åt stört god sushi på Hattori Sushi Devil. Åh, vill äta där igen snart.
 
Det var december det, jäkla mycket som hände denna månad känns det som. Men japp, det var det, sista delen av åresresumén för 2014. One hella year, men långt ifrån så bra som 2012/2013. Alla delar av resumén hittar ni här. Men men, då var det dags att börja get ready inför ikväll. Hoppas ni har en underbar kväll, den sista av 2014! ♥

TONIGHT'S PLANS

 
Godmorgon på er guys, för sista gången för detta år! Hoppas ni mår prima. Efter en god frukost ska jag strax dra mot gymmet för sista gången i år och köra ett svettigt benpass. Det brukar vara så otroligt tomt på gymmet dagarna innan nyår eftersom de flesta "gett upp för i år" - så skönt att ha hela stället för en själv, hoppas på det idag också. Sen bär det av hemmåt för lite spa-dag och förberedelser. Här ser ni kvällens underhålling: Just dance, SÅ kul. Älskar! Nu har även 2015 skivan kommit ut med nya låtar, bland annat Ariana Grande - Problem, hur kul?! Haha, måste ju få börja med den. Under spelet ser ni även en liten sneak peak på kvällens outfit. 
 
Hoppas sista dagen av 2014 blir helt underbar för er alla! ♥