COZY FLUFF IN THE RAIN

Köpte en mjuk och fluffig vit kofta nyligen. Hade ju den i ljusrosa innan som såldes för inte så länge sen (köpte därefter en ännu fluffigare kofta i puderrosa som jag gillade mer). Men en vit kofta ville jag ha. Jag älskar vit, så himla fräsch färg. Dock ser den fortfarande rosa ut här på bilderna, lite grann i alla fall. Får visa den på snart.
 
Annars passar jag på att säga godmorgon! Min nackspärr är någorlunda bättre, dock är det svårt att göra vissa rörelser. Däremot är halsen något värre. Så himla hes och har världens halsont. Lately har jag ju levt ganska så ohälsosamt, har inte prioriterat träning och ja, jag är helt upp och ner bara. Sen tror jag inte stress gör det bättre, min kropp har liksom gett upp. Något nytt varje dag känns det som.. Hopefully blir det bättre efter inlämningen.
 
Hoppas ni har en underbar lördag! ♥

SPRING PRETTINESS'

Två fina saker från H&M's rea just nu. Klänningen kapade jag ett tag sen (på rea, som tur haha!) och jag älskar den. Sådär enkel men ändå lite speciell. Man kan ju (nästan) aldrig faila med svart. Byxorna har jag kikat lite på i butik och föll för den söta färgen och det knäppa mönstret. Så himla härliga brallor, ska man slå till kanske?
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥

BUT OH THE EXHAUSTION

Godmorgon guys! Hoppas ni mår bra. Själv mår jag helt okej, dock är nackspärren så himla jobbig. Annars är det stenhård uppsatsplugg som gäller hela dagen idag. Min motivation? Freakin' graduation såklart!!! Snart så snart..
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥