Autumn sun


Allt rullar på. Här har ni btw en bild från igår. Jag gillar den, så höstig. Just nu sitter jag på Ariemas mac (vill ha!) medans hon köper mat. Idag är det som sagt labb som gäller, vi var riktigt förvirrade över vad det var för man tänker ju direkt på kemi när man hör labb men nja det är övningar inom affärssystem, lite kul faktiskt. Idag gick den nya myströjan från Monki på. Oversize, mjuk och troligt mysig, älskar den redan. Är det bara jag som blir glad av solen? Vill inte ha vinter och mörker. Nu ska jag kolla bloggar och lyssna på musik. Sen är det plugg som gäller. Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

Low whiteDet låga är det nya höga. Nej men, jag är nöjd. Jag har haft höga så länge att jag tröttnat lite så nu får det bli låga ett tag, tills jag tröttnar på det.

Godmorgon. Det här kallas att sova ut. Är så galet utvilad just nu, lovin it. Nu ska jag upp och äta frukost och sen får jag dra på mig något spontant för jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Solen är ute idag med, yayayay! Idag är det labb (?) och plugg som gäller. Later!

DagensIdag fick jackan äntligen gå på, varm och mysig as hell kan jag säga. Salladen var god. Bulgur var ätbart, kanske inte wawawiwa gott men helt okej. Glee hackade så mycket att jag stängde av för att kolla på Vänner istället, the solution to all problems. Men nu har det laddats klart så man borde kunna se. Efter det ska jag börja med att svara på era frågor. Fy vad många, fy vad kul. Tack och hej!

Jacka Diables, oversize stjärntröja Monki, väska hm, smycken italien hm glitter bijou b jc