Det är dags för en..


Idag mår jag inte alls bra, kroppen gjorde så ont imorse att jag bara låg men jag har tvingat (!) mig själv att gå upp och göra en massa saker. Ser ni? Jag är tom på fantasi, alltså har jag inget att blogga om just nu. Eftersom statistiken ligger bra till, runt 100 varje dag, men väldigt få kommenterar tänker jag låta er fråga vad ni vill, anonymt eller ej - upp till er. Avslutas imorgon.

Less is more


Monki kan sin grej, vad mer kan man säga? Det är så stilrent, så enkelt, så snyggt. Jag vet inte riktigt vad jag vill ha mest, tröjan eller tightsen. Varför är svart, vitt och grått så snyggt? Speciellt svart, man kan aldrig faila någon outfit med svart? Hur kommer det sig egentligen? Jag pratade om det med en vän för ett tag sen. Om man går runt helt svartklädd, från topp till tå, så är det helt normalt men om man har t.ex. lila från topp till tå kommer folk stirra? That's the beauty with these colours. Perfection.

Jag har inte gjort något speciellt de här timmarna faktiskt, framför papper och favoritpennorna, några pauser, nya avsnitt av How I met your mother, lunch och efterrätt. En vanlig tråkig söndag, nothing more nothing less. Det tar mig ett tag att koncentrera mig framför plugget för jag nyser väldigt ofta. Åh, så jobbigt med förskylning. Mitt immunförsvar är cpdåligt nu för tiden, kanske för att det var jättelängesen jag åt apelsiner och mandariner. Jag kanske borde börja igen. Men nu ska jag freshen up och fortsätta med plugget. Godnatt!

Gårdagens look


Igår hade jag en gandhiserad klänning från Gina, armband jimmy choo for hm, handsmycke bloggvärlden, väska gina, ringar hm och six och skor peacock (london). Annars brukar jag ha den här klänningen som vanligt, som på
nyår 08-09.

Godmorgon people! Gårdagen var rätt så lyckad dock kom vi hem riktigt sent, därför vaknade jag så sjukt sent idag. Det enda jag hunnit göra är att äta frukost och nu måste man sätta sig vid skrivbordet och plugga all day long. Vad annars är tråkiga söndagar till för? Att vara förskyld hjälper inte direkt. Poss poss!