NEW DETAILS

Hey there lovely new details! 
Jag är helt scrunchie-obsessed just nu. En härlig ny färg, en av mina favoritfärger, från Gina tricot.
Balla smådetaljer från Monki, perfekt när man vill piffa upp en enkel outfit.
Hårband från Gina tricot, det ena är då ett diadem med lite inspo från Blair från Gossip girl och den andra är en mjukare elastisk variant i sammet. Är helt head over heels för båda, men jag tror den bedazzled one åker på ikväll. Så fin!
 
Ett par nya detaljer från Monki och Gina tricot. Love! Kan piffa upp praktiskt taget vilken outfit som helst. Ikväll ska vi på en liten middag, men det blir en kortis för vi har känt oss så krassliga lately så vi hoppas på att inget bryter ut men då är vila a och o. Det och ingefära/gurkmeja-shots som vi började dagen med. Usch. Annars skulle filmkväll inte vara en dålig idé. Hela kylen är trots allt full med glass, både nyttig och mindre nyttig. Vad hittar ni på denna fina lördagskväll och sista maj? Helt sjukt vad tiden går fort.
 
Hoppas ni har en underbar lördagskväll! ♥

CACTUS X ALOE VERA

Godmorgon på er.. typ. Vi sov ganska sent igår så gick upp ganska sent idag och funderade länge på vad man kan äta till frulle. Ni vet när man är så hungrig att man inte vet vad man ska göra.. Men till slut blev det en mysig frulle framför tv:n och vi såg klart på The Holiday som vi började på i veckan. Haha, weird att kolla på en julfilm när det är vårfint ute men har alltid velat se den. SÅ mysig verkligen, älskade den. Något mer som jag älskar är denna hörna i lägenheten. Tack för era fina tips, det blev en Aloe vera som jag fick i present av svärfar. Blev så snyggt i den större krukan, fastän växten i sig inte är så stor men det passade bra ändå. Postern diggar både jag och hubster, från Desenio. Vad tycks guys?
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥
Publicerat i INTERIOR
Taggar: aloe vera / cactus / desenio / hm home / inredning / interior / lagerhaus
Kommentarer (1)

STEP BY STEP

 
 
 
Godmorgon på er guys! Känns som att klockan är jättemycket men hon är inte ens 12. Skönt faktiskt. Jag vaknade någon gång vid 7 men degade tills 8, bara för att. Men magen kurrade alltför mycket för att jag skulle ligga kvar längre än så. Hade lovat hubster att inte väcka honom förräns 10-11 så jag tog mig upp, åt gröt, kollade på SATC och fixade och trixade med youtubevideon jag har suttit med några minuter varje kväll men blev alltid avbruten av annat. Så nu är den äntligen klar och uppe. Det är alltså en step by step video på hur jag gör min gröt som så många har frågat om vardagligen. Receptet har jag lagt upp ett par gånger men det kanske är roligare att faktiskt se live. So here we go! Kanske blir fler receptvideos framöver, kanske hur jag gör mitt bananbröd? Let me know vad ni skulle vilja se. Men HÄR har ni grötvideon, hoppas ni gillar den! 
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥