CAT EYE AND CANDY VIBES

svarta brillor och väska från h&m / vita brillor från monki
 
Ett par nyisar bland accessoarerna. Ingen kan ju ha missat cat-eye-hypen bland brillor lately. Kan tänka mig att det är en ganska hata-eller-älska situation med denna trend, vad tror ni? Men ja, som ni säkert kan lista ut - så ÄLSKAR jag det. Balla brillor kan ju va bland det bästa som finns! Däremot önskar jag att de svarta brillorna var lite mer pointy, det skulle ge en mer edgy look. De vita tycker jag är lagom pointy och ja, så snygga. Love it! Sen har vi den otroligt söta färgen på väskan - som godis. Love it! Perfekt färgklick till en stilren enkel enfärgad outfit. Älskar att köpa accessoarer, perfekta detaljer.
 
Btw, sista juni idag - hur sjukt? Tiden går så fort! Läskigt... Hoppas er helg rullar på fint! ♥

YUMMY WEEKEND VIBES

Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv har jag varit vaken ett bra tag. Fick till ett riktigt svettigt spinningpass denna morgon följt av en dunderfrulle framför netflix. Ser ni hur gott det ser ut?! Hade en riktigt bra avokado hemma, så smooth och god. Älskar när det händer! Smoothien var också jättegod, trots att den inte fick världens finaste färg, haha! I den hade jag lite mjölk, vaniljkvarg, blåbär, mango och spenat. Ja, har inte gjort en enda smoothie utan spenat sen jag först provade det. Hooked - älskar det! Oh well, dags att ta tag i dagen. Vi tänkte ta oss ut och se vart vinden tar oss. Förhoppningsvis till någon större tv senare för i eftermiddag fortsätter ju VM. Wihoo! Hoppas verkligen Argentina åker ut idag...
 
Hoppas ni har en fantastisk lördag! ♥

DANCING AND DINNER

Invigde min nya tisha idag som köptes på måndagens konsert - älskar den! 
 
Efter en svettig dansträning inför ett kommande bröllop hamnade syster, jag och mannen på Köttmästarn för en riktigt god middag.
 
Hej på er guys! Hoppas er dag rullat på bra. Själv blev det träning, en stor brunch och sen deckade jag på soffan. Kan det va det gråa mysiga vädret som gjorde en lite trött och seg? Kunde i alla fall inte ta mig upp ur soffan förräns jag faktiskt var tvungen att dra iväg. Mötte upp syster och mannen och resten av gänget för en svettig kväll av dansträning. Det blev en andra träning för idag, minst sagt. Sen hade vi byggt upp världens aptit så det blev en frustrerad jakt på mat och hubster gjorde helt rätt i att föreslå Köttmästarn. Har inte ätit där sen vi firade vår årsdag där två (?) år sen. Lika gott idag faktiskt, tog exakt samma rödvin (Zinfandel) idag och det satt SÅ fint. Har ni ätit på Köttmästarn (f.d. Köttbaren)? 
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll! ♥