DECEMBER OF 2019


Sassy mornings.
Fyndade inredning på black week. Så nöjd med denna tvål- och diskpump, så stilrent. Från hemtex. 


Unnade mig lite smink från CAIA. Mer om vad jag tyckte hittar ni här


Vi gjorde om lite i badrummet. Så nöjd! Before and after finns här.  


Träningen rullade på i sassy outfits. Denna outfit tho, love love love it.  Mer av den nästa år. 


Storstädade och läggan har hållt sig städad sen dess. Nyckeln är att ha folk över ofta haha! En av de mest satisfying stories på Insta som jag gjorde var ju "tap to clean" denna dag. Har behållt den i highlights för den var så najs haha! Bra respons fick man också. Love it. 


Vi hade julbord här hemma på julafton. Höjdpunken var såklart all mat och choklad, mums. Denna ask är something else. Saknar dock trillingnöten. Ni med? 


Jobbade sista arbetsdagen för året. 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår prima. Vi har ätit en god frulle och städat lite. Dock lite chill denna gång. Vi har haft folk över tre gånger senaste veckan så det har liksom inte hunnit bli stökigt, så skönt. Det är nyckeln för att hålla det städat under 2020, mer gäster och ofta. Oh well, nu ska jag gå och köpa chips inför ikväll. Jag är egentligen inte ens chips-person, alls - men jullis tipsade mig om en chipssort som jag är helt hooked på nu. Västkustchips i smaken Vitlök och Chili - den är SÅ GOD att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha! Om ni inte har testat, do so asap. PS, kvällens detaljer kommer upp strax. Stay tuned. 
 
Hoppas ni har en underbar sista dag av 2019! ♥ 
Category: YEAR REVIEWS