BEAUTY FROM CAIA
HEJ GUYS! Äntligen fredag. Jag mår bra. Ätit en god frulle. Jobbet rullar på och lussebulle väntar i eftermidda' - not too shabby for Rachel. Hade lite tid över på lunchen så passade på att kika in här och visa er lite nytt i sminkhyllan. Av ren nyfikenhet beställde jag lite grejer från CAIA nyligen, mest pga parfymen. Doftnoterna lät intressanta och de verkade som att jag skulle gilla den med tanke på vad jag normalt använder. Skulle ni vilja ha ett inlägg om det? Mina favoritparfymer, skulle inte de va kul? 

Anywho, måste säga att jag var väldigt nöjd med beställningen. Parfymen är fräsch, inte en direkt kärlek men kärleken har växt de senaste dagarna och nu diggar jag den verkligen. Gott och fräscht men inte blaskigt, de gillar jag. Har väldigt svårt för "tunga" dofter som får en att känna sig som en tant. Vilket denna inte gjorde så att säga.
 
Läppennorna är bra, helt ok egentligen. Grejen är att jag vet inte ifall de är för att jag har använt MAC PRO long wear så länge som verkligen sitter som berget som får mig att känna att andra pennor inte sitter så bra. Dessa sitter liksom inte som berget som jag är van vid att läppennor gör. Som sagt, de kan ha med min vana att göra. Annars är färgerna fina och de känns mjuka i konsistensen och är matta men inte så att läpparna blir torra. Så för er som tycker att matta läppstift/pennor är för matta och att läpparna känns torra som mjöl skulle nog gilla dessa pennor. Diggar verkligen färgen Bryce!

Fick även med mig en puderborste. Ett spontant köp egentligen men nu i efterhand känns de som ett bra köp. Har haft en borste från MAC till mitt puder sen flera år tillbaka och inte varierat. Jag har dock varit duktig med att tvätta borstarna regelbundet, som ni rutinmässigt får höra på söndagar. Måste säga att borstarna känns fräschare och sminket blir bättre. Huden har också kännts renare. Brukar ni tvätta era borstar regelbundet? I såna fall hur ofta?
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Josefin

Jag är inte lika duktig på att rengöra mina borstar, där i mot sminkar jag mig inte varje dag utan bara ibland. Borde nog ändå bli bättre på det!

Jag ville också beställa parfymen från Caia, men var för feg. Är tyvärr en sådan person som vill lukta på parfymer innan jag kan tänka mig att köpa ;D
Kram