INSTAWEEK 2018 / #24

1. En tyffing lizzie är redo för ny vecka, nya tag. 2. Tisdagen bjöd på spa och me-time. SÅ skönt!!! Måste verkligen lära mig att relaxa, så dålig på det. Denna dag blev det hårinpackning, scrubb, ansiktsmask och hela köret. Unnade mig en Glamglow-mask, aka tisdagslyx.
3. Haha, alltså ÄLSKAR denna bild. Så klockren! Tagen av Husse på min och hubsters bröllopsdag. Fler bilder finns här! 4. Vi firade eid! Jag hade ingen "enkel" desi outfit så jag körde på en leopardmönstrad kimono. Funkade fint, haha! En sassy eid-outfit med andra ord.
5. Fönsterbrädan i sovrummet, just nu. Älskar vår nya klocka! Det var helg och efter en månad av skumma sömn och matvanor sov hubster ut och kunde äta frulle med mg igen.. Det var jag taggad på, dock visste jag inte att jag skulle sitta taggad så länge. Gud vad han sov! Så jag åt en skål med gröt medan jag väntade.. 6. Vilken bra vecka man har haft! Eid firande, chill och häng med vänner och familj. Guld! 
 
Pheww! Vilken dag. Svärisarna hade anordnat en eid-fest och där åts det gott och hängde med släkt och vänner. Därifrån fick vi även skjuts hem från Quree och Ruben men vi fortsatte hänget hos oss. Lite snacks och snack följt av att vi drog till O'Learys där vi såg Brasilien matchen. Det var faktiskt första gången jag såg en VM match i en bar, det var riktigt kul. Många känslor och ljud, så härligt faktiskt. Är helt slut efter en fantastisk helg, och vecka. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
#1 / / iseedee:

Jätte fins kollage. :D Du ser så lycklig ut på alla foton. :D

Svar: Åh vilken fin kommentar, tack! <3 de kan jag nog säga att jag är så de är så kul att höra att de syns också!
Liuza K. Haque