2 YEARS ANNIVERSARY

I söndags firade jag och mannen 2 år som gifta. Är det bara vi eller har dessa två år gått läskigt fort?! Mamma och pappa kom förbi med blommor och gåva på eftermiddagen. Så gulliga! Dock fick jag glitter öveeerallt av detta kort, haha! Btw hur fina rosor? Love it! 
 
Finklädda för vår dag! (jag bytte om 3 gånger denna dag, haha!)
Sen hade hubster visst en överraskning, han hade snackat ihop sig med Husse som fixade en Hummer till oss för en stund. Vi åkte ut en bit och tog ett par fina och roliga foton. Så kul! En av mina ombyten var denna underbara röda klänning. Hur ball kombo med insidan av hummerns röda interiör?!
 
Balla hummern! Älskar verkligen hummer-stilen, så himla nice.  
Tack till Husse som tog dessa bilder på oss!
 
Ett par bilder från helgens firande. Två år som gifta gick BLIXT-snabbt, det känns som att vi gifte oss "förra sommaren" fortfarande, haha! Tiden går fort när man har kul, sägs det. Dessa två år har varit en roller coaster, vi bodde i stan och köpte sedan vår älskade (!!!!) lägenhet söder om söder, vi har rest och vart på äventyr, njutit av vardagen och ja, haft det så jäkla kul alltså. Finns ingen annan jag skulle kunna tänka mig dela mitt liv med.  
 
Hur har dagen rullat? Huvudvärken jag skrev om senare gick över halvt efter en kort nap och helt efter en timmes (lugn) spinning, så skönt. Sen har det bara chillats egentligen, så skönt. Hoppas ni har en underbar torsdagskväll! 

Publicerat i EVERYDAY PHOTOS
Taggar: anniversary / hummer / roses
#1 / / Camilla Persson:

Vad kul, grattis till er 😌

#2 / / Angelica Wåhlin:

Stort grattis! Ni ser dessutom ut som ett riktigt powercouple :D