WEDDING PARTAY DRESSES

Här har ni två klänningar från Nelly jag hade kikat på inför det kurdiska bröllopet vi var på nyligen. Helvete vad svårt det var att bestämma kläder till ett icke-bengaliskt bröllop - vad är too much? hur kort får man ha? urringning? vilka färger är inte ok? Osv osv, men det löste sig. Ikväll blir det nog en outfit som är lik den andra klänningen här över i färgen, den jag valde emellan förra veckan (bilder finns här). Den är riktigt fin i färgen, kanske lite enkel i design (inge strass osv) men med smycken och vågigt hår lär det bli en riktig party-outfit. Hoppas jag, i alla fall. 
 
PS, glöm inte att gå via Mybonus när ni handlar på Nelly, NAKD och andra e-sidor. Så jäkla nice att få återbäring på köp man ändå skulle göra. Om ni inte har reggat er än så gör det asap, och med koden LIUZA50 får ni dessutom en välkomstbonus. Bara win-win.
 
Time to get ready. Hoppas ni har en underbar lördagskväll! ♥
Publicerat i FASHION & STYLE
Taggar: Nelly / dress / mybonus / mybonussweden / wedding
#1 / / Happy:

På ett svenskt bröllop får man aldrig "överglänsa" bruden så det ska vara nedtonat, fast har bruden tiara mm så brukar man som gäst kunna ha lite mer utsmyckning.
Traditionellt så gifter man ju sig i svart klänning, att använda vitt är ju en fransk nymodighet.