WHAT TO WEAR WHAT TO WEAR

 
 
 
Godmorgon på er guys! Världens tröttaste brutta men ändå excited för idag, äntligen är det dags för Quree och Rubs sista bröllopsfiesta. Pricken över i:et. The final fiesta, och här sitter jag och tänker på vad jag ska ha på mig. Fortfarande.. Åh! Står emellan den vinröda/plommon-dressen (byxor och sjal till) eller en total-blingad blus med en svart/vit saree. No idea! Lutar mig lite åt sareen då den röda dressen kanske passar bättre till höstens bröllop. Japp, tre bröllopsfester till väntar i år. Haha, 2018 har varit wedding-crazed! Men vad tycker ni? Help a sista' out! 
 
Hoppas ni har en underbar lördag! ♥
#1 / / Anonym:

Kan du inte berätta mer om Bengaliska bröllop? Till exempel hur många fester har man och varför? Det verkar så häftigt 😍 Så roligt att följa allt på instagram och ja dem verkar inte direkt energilösa eller tråkiga. Mer like fiesta all night 😂 Brukar tänka shit vad roligt, vilka brakfester men fan vad dyrt det måste vara att ha så många stora fester haha.

Svar: Det ska jag absolut göra! Har sett fram emot att skriva ett sånt inlägg efter vårt men hade så mycket på tallriken att det aldrig blev av, men nu så ska jag ta tag i det :D kommer bli ett roligt inlägg! Haha, det är många vilket är kul men även utmattande och såklart väldigt dyrt i slutändan men familjerna brukar chippa in lite :)
Liuza K. Haque

#2 / / Happy:

Är det där en BH eller ska den bäras utanpå klänningen? Båda var väldigt vackra!

Svar: Själva toppen/bh:n har man till en saree (det lååånga tyget som man virar runt sig) :) håller med dig helt :D
Liuza K. Haque