THE LAST COUPLE OF DAYS

Rockade en riktigt ball outfit. Vart allt är ifrån hittar ni i detta inlägg.
Har ätit riktigt goda frukostar. Dessa två är definitivt favoriterna lately. Äter den väldigt tidigt, innan solen går upp, innan fastan börjar. Gröt har varit en extra stor favorit denna månad måste jag säga. Gärna toppat exakt såhär; jordgubbar, banan, granola, jordnötssmör och havremjölk. YUM.
Har blivit helt hooked av The Last dance. Så himla motiverande och intressant! Har även kärat ned mig i The Bodyshops ansiktsmasker. Denna är riktigt bra! Köpte den i testburk men nu vet jag att jag definitivt vill ha den i full size. Har ni testat deras ansiktsmasker?
Träningen har gått prima lately!! Alltså så bra. Både cardion och styrkan rullar på och jag fortsätter hustla mot mitt mål att bli mer uthållig och stark. Denna preworkout som jag testade förra veckan har även blivit en stor favvo. Jäklar vilken pump och energi, man blir liksom party-redo!
 
GODMORGON GUYS! Alltså mår så mycket bättre idag och det känns så skönt att kunna säga så. Igår var en av mina värsta dagar ever, var så sömnig hela dagen att mina ögonlock bara gled ned hela tiden. Nästan så att jag ville avbyra min fasta och köra en nocco liksom (but I didn't). Skippade träningen, degade på soffan framför serier, tog x antal naps, åt tacos och min hemgjorda oreoglass (här) och jag känner nu att gårdagens vila gjorde bra nytta. Mycker mer nytta än vad träningen skulle gjort. Var så ju taggad på att krossa överkroppen. Får göra det idag istället, eller så blir det ben idag. Onsdag trots allt. Vi får se men taggad är jag, minst sagt. Bjuder på några bilder från min vardag som har sett någorlunda detsamma ut lately. Men denna vecka kommer nog bjuda på en del kul, speciellt då det är Eid i helgen. Ska även göra något kul skönhetsmässigt, så taggad och nervös inför det! Vad tror ni det är?
 
Hoppas ni får en fin start på veckan! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE