SUMMER COLLECTION 2020

- this post contains adlinks -
Alltså hur härlig är nya sommarkollektionen från Ideal of Sweden?
 
Magisk svart och guld marmor, den är så lyxig. Ni hittar den här
 
Det här pärlvita skalet var jag så glad över! Hade ett liknande skal från en tidigare kollektion men när jag bytte telefon fanns inte just det skalet för min nya telefon så det var som meant to be när jag såg detta skal. Ni hittar den här
 
Och såklart, mångas favorit (definitivt min!) för det är så härligt med citroner. Love it!! Här finns den.
 
GODMORGON GUYS! Eller hej. Goddag. Ja, ni fattar. Hoppas ni mår bra. Jag har haft bättre helger men jag antar att min kropp behövde all vila den har fått denna helg så det är vad det är. Men men, efter att ha sovit ut och fått städmani i köket ska vi precis sitta och spela lite spel. Jag är egentligen sämst på playstation spel (har så svårt att styra?) men ja, vad gör man inte för kärleken. "Även om det känns svårt, ge inte upp" sa han precis haha!
 
Oh well, till något jag är bättre på; att byta skal efter humör. Har kärat ned mig totalt i Ideal of Sweden's sommarkollektion. SÅ så fina skal! Citronskalet speciellt gör mig så glad, den är så fin och påminner mig om italien av någon anledning. Lite tuscany vibes? Den fjärde favoriten är Sandstorm, har lagt upp lite bilder på det skalet här. Det skalet är också så himla lyxig och vacay vibey. Så, till något ännu bättre, de har ju världens jäkla dunderrea på allt (tootttti) just nu och min kod LIUZA15 ger er ytterligare 15% rabatt på era ordrar så in och unna er ett skal som gör er glad. It's the little things in life that makes a difference.
 
Hoppas ni alla får en dundersöndag! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE