MY NEW WORKSPACES

- I annonspartnerskap med Desenio - 
Denna hörna ger mig så mycket känsla. Love it. Dock funderar jag på att byta ut postern längst ned till höger till något lite mer neutralt, typ en svartvit byggnad eller någonting matigt i svartvitt eller nude. Dock tänker jag definitivt behålla den postern, jag tror faktiskt det var den första postern jag någonsin köpte och den fick hänga med mig från mitt flickrum från föräldrarna. Den skulle ha passat perfekt i en walk-in-closet som vi har pratat om att vår framtida lägga borde ha, en plats för min gigantiska garderob. Det skulle va guld. En privat oas där mina kläder kan härja utan problem, utan att hamna på köksstolarna hela tiden... 
 De här senaste dagarna har man alltså jobbat från denna mysiga hörna. Jag har aldrig uppskattat vår inredning så mycket som nu, speciellt efter att vi storstädade igår. Wow oh wow, så skönt det var att vakna idag till en nystädad lägga och så var solen redan uppe INNAN jag började jobbet. Hur mysigt? Den där iskaffen imorse satt fint, kan jag ju säga. Vi brukar alltid ha kaffe över (vi använder kaffepress för kaffe) och då hällde jag upp kaffet i ett glas och ställde i kylen. Imorse hällde jag ned lite mjölk och is och voilá! Jag älskar verkligen iskalla drycker, sånt som släcker törst.
 
Som ni ser är jag ett stort fan av posters, så himla fin och enkel inredning. Det är lätt att fixa, variera och skapa känslor med bild och text. I köket har vi fokuserat på mat och kaffe med posters från Desenio. Det finns en hel kategori för bara köksposters med fokus på mat/dryck. Ni skulle ha sett hubster hejda mig från att köpa allihopa. Haha, om jag shoppade själv den kvällen skulle vi inte ens ha väggar - bara posters.
 
Även två motivationspostes finns uppe, precis intill min andra work-area: home workouts. Mina hemma-träningsgrejer har nog aldrig använts så mycket som nu. Igårkväll körde jag legday, som uppvärmning körde vi Pick Sally up/Bring Sally down - har ni kört det? Helvete vad jobbigt det var haha! Men idag känns det i bumbum kan jag ju säga. Vad motiverar mer än Muhammad Ali himself? Den postern älskar jag, ni hittar den här bland Iconic photos. Finns så många posters i den kategorin jag gärna skulle vilja klicka hem. Den postern passade perfekt i kombination med boxningshandskarna. Tänk er ett hemmagym med såna posters på väggarna, hur dröm?
 
Hoppas er torsdag rullar på fint allihopa! ♥
Category: INTERIOR
desenio - home gym - interior - kitchen - posters
Linnéa

Vilken trevlig inredningsstil!

Och wow, vilken god dryck det där såg ut som!