INSTAWEEK 2020 / #12

1. Den enda dagen denna vecka som man var uppiffad och sassy - le monday. Sol var det också. Wow, en solig måndag skojar man inte bort. 2. Från och med tisdag har man spenderat myyyycket tid med denna dunderman. Min quaranteam. Fyndiga captions, oh how I love it. 
3. Det blev en och annan iskaffe denna vecka. Brukar alltså spara lite bryggt kaffe som jag ställer i kylen, dagen efter häller jag i lite mjölk och is och voilá så gott! Iskaffe är verkligen en av mina absoluta svagheter. Speciellt på sommaren. 4. Quaranjeans. Another one! 
5. På lördagen 21/3 var det dags att rocka sockorna och jag kände för att köra på ett litet tema i år. Just do it. Diggar ändå denna bild. #rockasockorna 6. Mitt absoluta favoritväder dessa dagar; kallt och soligt = päls och brillor. Har dock glidit runt i mjukis och morgonrock större delen av veckan, tbh..
 
Okej, så vecka 12 var inte riktigt som tänkt. Att va hemma hela veckan har sina ups and downs. En stor up var att få såååå mycket kvalitetstid med mannen som också jobbade hemma. Slapp sakna honom hela dagarna och rasterna var extra mysiga och sen slapp man åka fram och tillbaka till och från jobbet. Så fort man slutade hoppade man liksom in i soffan och var ledig. Sjukt skönt. En stor nackdel var att man nästan glömde utelivet, haha! Vi tog promenader efter jobbet men vissa dagar gick jag inte ens ut haha! Vi får se vad vecka 13 bjuder på. 13 låter ju aldrig bra... Visste ni att vissa flygbolag och hotell tar bort rad/plats/rum 13? Helt sinnes. Jag kan inte säga att jag tror att nummer 13 ger otur men måste också säga att jag skulle känna mig liiiiite unease om jag satt på plats 13 på ett flyg...
 
Dags att youtuba mig till sömns. I veckan tänkte jag spela in en vlog, har varit full rulle denna vecka då jag jobbade varje dag. Hade tagit på mig detta helgpass långt innan för att vi ville resa nästa vecka. Jahapp... Men istället kan jag vlogga wooho! Förhoppningsvis fortsätter detta härliga soliga väder.
 
Hoppas ni har en fin söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK