INSTAWEEK 2020 / #10

1. Obviously var det många Gdansk-bilder som dök upp i flödet denna vecka. Denna var ju perfekt efter att ha slayat en hel måndag. 2. Fancy tuesday. Skulle lätt velat bära upp denna sassy dröm igen men vårt kontor är alldeles för kallt för det... 
3. Inviger vår nya spegel i hallen, aka min valentine's day gift, aka new selfie spot. Jag och mina pälsbabes. Dock vill jag fixa en mer stilren bakgrund, alla jackor blir så plottriga. 4. I fredags bjöds det på sol så såklart hamnade vi på kajen efter lunch för lite d-vitamin till efterrätt. Mys. 
 5. Önska man såg ut såhär i lördags. Satt helt uffig och redigerade senaste videon basically hela dagen. 6. Internationella kvinnodagen. 
 
HEJ VÄNNER! Idag har jag haft en riktigt lång och effektiv dag. Vaknade rätt så tidigt och la äntligen upp Gdansk part 1 videon på youtube (ni hittar den här), drog till gymmet för lite sunday spinning och åt en mysig post-workout-brunch framför netflix. Sen spenderades resten av dagen hos Mithila med hela Make up POC teamet. Så rolig dag! Ville typ inte gå hem men till slut var det dags, gotta prepare for a new week. Matlådorna är klara och sminkborstarna är nytvättade. Tror inte jag hinner med ansiktsmask idag, time to sleeep. Helt slut är man. Så skönt. Lär sova som en bebis inatt. 
 
PS, innan jag går tänkte jag bara tipsa om min grymma rabattkod PBLIUZA hos Proteinbolaget som ger er hela 25% rabatt på GAAM nutrition - fram tills midnatt. 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK