FREDAGSMYS

Hubster hämtade hem en låda färska jordgubbar. Frågade om det var dyrt i och med att de inte är säsong. Helt ok pris, men han sa att de inte spelade någon roll för att han ville stilla mina jordgubbscravings som jag har haft i ett par dagar, aka slippa höra mig tjata om jordgubbar. Either way, I'm so happy! 
Hällde över en halv Propud i vaniljsmak från Njie och det blir lite som sommarfavoriten jordgubbar med mjölk. Så gott! Det blev en och annan skål förra sommaren. Tips tips! Det kanske blir en ruta choklad också. Vem vet, fredagsmys ändå liksom. Har ni testat denna smak? Såå god!
 
HEJ GUYS! Phew, vilken dag. Har haft en del att göra idag så har inte alls hunnit kika in här. Full rulle! Men har i alla fall ätit gott, jobbat på och klagat över min träningsvärk haha! Helvete vilket bra pass jag fick till i veckan. Har skrivit om hela passet i min senaste post på träningskontot (fitnessbyliuza). Det blir absolut en repris av det passet snart igenm men ikväll vlir det vila. Vi ska fixa en pizza här hemma och glass har vi också. Så mysigt. Alltså I gotta say, karantänslivet is my jam. Loving this. Okej, hitills är det bara dag 4 men känner mig mycket mer relaxed än vad jag har gjort på länge. Vad tycker ni om karantärslivet? 
 
Hoppas ni har en underbar fredagskväll ♥

Category: FOOD IS LOVE