LET’S CATCH UP

Träningen denna vecka har varit riktigt bra! Bra sweatflow, bra mat och har precis upptäckt riskake-äggmackor - kanske sist av alla men wow så gott.
 
Hängde med min finaste Mithila och Shanti i veckan. VI hade också en major catch up, åt goda bär och kollade på the Titan games. Igen för mig men wow, det var som att se första gången. Lika excited!! Deltagarna är så starka och balla, blir så inspirerad av deras willpower och determination.
 
Det var löning så jag gick och helghandlade. Massa goda frukter och grönsaker för prima-priser samt lite gottis inför helgfrulle. PS, har ni tips på bra toasters? Vi har ingen och egentligen kanske vi inte behvöer en då vi köper bröd ca 1 gång i veckan men ibland får jag sån craving för en rostis. 
 
Jag och hubster hade datenight i fredags. Så mysigt! Testade äntligen the foodtruck Swahili streetfood. Rekommenderas från djupet av mitt hjärta. WOW så gott det var, seriously. Vi passade även på att fota lite bland massa coola graffiti. Så sjukt att solen går ned så sent nu för tiden..
 
Helgfrulle on point! 
 
En tripp till iKEA slutade med en spontant citronträd-köp. Vi var emellan en guldpalm och citronträd men vi har redan haft en guldpalm en gång så vi tänkte testa att ta hand om ett citronträd. Wish us luck. Dock älskar jag verkligen guldpalmar så det kanske blir en sån också någon dag snart. 
 
HEJ GUYS! Hioppas ni mår prima. Sov som en stock inatt och vaknade helt mör av träningsvärk. Men håret var full av hårspray osv så körde ännu ett svettigt spinningpass innan håret fick lite kärlek. Hårmask och hela köret. Brukar göra det en gång i veckan, älskar hur mjukt det blir efter. Annars har jag tagit ut lite kyckling och grönsaker för ikväll blir det mealprep innan ny vecka, woop woop! Även mina andra söndagssysslor som ansiktsmask och rengöra sminkborstarna. Är det inte så skönt att börja veckan så redo? LOVE IT. Oh well, dags att fixa lite lurre. Så hungrig! Vad hittar ni på idag?
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Jonna

Ingen dålig frulle!