VACATION DAYS

De senaste semesterdagarna har vi besökt plantagen, köpt hem lite örter och träd. Så mysigt. 
 
Vi har ätit ute med vänner på YUC LatAsian. Fest för smaklökarna!!
 
Har tränat med syster följt av mysdag. Älskar såna dagar.
 
Har ätit tacos på La Neta. ÄLSKAR detta ställe. PS, Ramlösa Granatäpple - magi? Love it. 
 
Hade min finaste Merjem över för myskväll på balkongen. 
 
Fixade alkoholfria mojitos till oss; sprite, mynta, is och lime. Så fräsch sommardrink!
 
Lite smått och gott.
 
Lite smått och gott, part two. PS, har ni smakat Marabou's Salta mandlar? Om ni tål nötter, så måste ni testa den. Perfektion.
 Sen gick vi in och åt lite mat. Förrätten var denna enkla, lätta men åh-så-goda dish. Burrata med olivolja, salt/peppar, plommontomater, rödlök och basilika från vår egna växt. Hur mysigt att kunna säga så? "från vår egna växt" - love it.
 
Hade dukat det fint med vårt favoritporslin. Älskar älskar älskar. Main rätten var saffranspasta med räkor och zuccini. Mums. 
 
Merjem fixade en härlig sommardrink till oss med färska hallon. Så god!
 
Resten av kvällen satt vi här och myste. Även hubster joinade oss för efterrätt; hemgjord oreoglass.
 
Igår hängde jag med Gishe på kajen i Liljeholmen. Vädret var på topp men jag tänkte liiiiite fel med en svart klänning. Dock var den tunn och fladdrig så det var okej. Men vi bara satt och babblade och myste i ett par timmar och njöt av vädret, tiden gick SÅ fort. 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår bra. Jag sitter här och äter frulle medan jag tänkte att vi kunde catch up. Dessa dagar har varit så sköna. Har tagit det lungan, hängt med familj/vänner, sovit ut, vilat, tränat och ätit gott. Ba' levt, helt enkelt. Så sjukt att första semesterveckan börjar gå mott sitt slut. Varför går tiden så fort?! Har en del smått och gått planerat för de kommande veckorna men yes, vi stannar i Sverige vad jag vet. Känns som en märklig tid att resa om man möjligtvis inte har något eget hus utomlands. Det skulle va drömmen. Men att turista lite här i Sverige när vädret bjuder på detta toppenväder låter ju ganska najs också.
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS