STIGBERGETS FOT

I fredags testade jag Stigbergets fot efter att ha längtat i flera månader. Ligger på Götgatan. 
Öl var deras specialitet vilket jag inte alls är så förtjust i så det blev flädersaft för min del. Haha, the kid. Men jo, god var den.
BOOM - sen kom maten! (Min sötpotatispommes segade lite så väntade för att få till denna bild haha, men sa till alla andra att börja äta)
Jag tog en cheeseburger och sötpotatispommes (vi delade på alla tillbehör så man kan testa allt). Friterade jalapenos var en ny grej för mig, riktigt najs.
Deras fried chicken tho! Utan ben - what?? Var en jäkla fest för smaklökarna med den där goda tryffeldippen. Yum!
Hands down, den godaste cheeseburgaren jag ätit. På väldigt länge i alla fall. Jag vet att jag har sagt att Svenska hamburgerköket har varit min topp 1 men har inte varit där på hur länge som helst pga de senaste två gångerna blev jag bara besviken. Så japp, vi har en ny nummer 1. Denna var sinnesssss! 
 
Det har blivit mycket testande av nytt de senaste dagarna och jag ÄLSKAR det. Gamla try-new-stuff-Lizzie is back! Om man inte kan resa utomlands under semestern kan man väl lika gärna turista lite i sin egen stad och testa lite nya grejer. Så glad att vi testade detta ställe i fredags, med finfina vänner dessutom så maten smakade extra gott. Servicen var på topp också, riktigt trevliga var dem. Sällskap och service är två faktorer som påverkar smakupplevelsen mer än vad man tror. Har ni testat Stigbergets fot? Rekommenderar verkligen, om ni älskar burgare lika mycket som jag.
 
Helt slut efter en lång och rolig dag. Dags att ta fram lite melon och glass och avsluta den på topp. Ha en så fin kväll guys! ♥
Category: FOOD IS LOVE
burger in stockholm - stigbergets fot