INSTAWEEK 2020 / #30

1. Fixade lite nytt i balkongen i veckan och det blev en helt ny vibe där nu, love it. 2. En spontan outfitbild mitt i city innan en middag hos vänner. 3. Firade fredag, ett lyckat tandläkarbesök och helg med bageribesök och min favvobulle. Kardemumma, love you. 4. I fredags åt vi på söder och alla fina gränder där är ju perfekt för en look-bild. En enkel look, but I like it. Blev mycket jeans och vitt denna vecka, gillar mucho.

5. I fredags påväg hem från bageriet. Hann såklart inte dricka upp min juice på plats så den fick följa med. Bara jag som dricker väldigt lite medan jag äter? 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni haft en fin dag. Själv har jag verkligen vilat ut efter ett par fullproppade dagar vilket känns skönt. Ätit någorlunda bra, fått till ett asnajs benpass och catchat up i serier. Mys. Ska alldeles strax tvätta sminkborstarna och vila lite till med en ansiktsmask på. Har känt mig lite småseg idag, känner mig inte alls på topp så en vilosöndag blev riktigt bra ändå. Hoppas man vaknar imorgon med ny energi. Måndag ändå.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: DAYS IN MY LIFE
Maria Jonsson

Vad glad man blir av din blogg 🙂