20.07.27

Idag bockade jag av ett ställe som stått på min lista länge, nämligen Falafelbaren. Tog en falafelsallad, var sugen på något lite lätt och såklart falafel då jag har hört/läst så bra om de. Wow, så god falafel! Crispy on the outside and soft on the inside. Helt perfekta och så smakrika. Loved it. Dock tycker jag inte man kan kalla detta en falafelsallad, lite mer grönsaker/sallad skulle jag velat ha. Inte ens isbergssallad/romansallad fanns liksom. Snarare en falafelbowl skulle jag säga. Hubster tog en rulle som var riktigt god! Sen delade vi på en sötpotatispommes med majo, bra portioner och fotogenisk mat (haha viktigt att mat ser najs ut för ögonen också) men pommesen var alldeles för saltiga för min smak. Men perfekt för saltälskare. Har ni ätit på Falafelbaren?
Sen tog vi en promenad, hubster tog lite lookbilder på mig (kommer upp imorgon) och vi hamnade på Tony's för efterrätt. Men vi båda var rätt så mätta just då så vi tänkte att vi tar hem efterrätten så kanske vi hinner bli lite sugna under tiden så att säga. Big mistake. Fortsätt läs...
Nutellapizza med jordgubbar och marsmallows från Tony's. Den doftade helt underbart när vi fick den och vi båda önskar att vi åt den redan då. Kan tänka mig att den skulle va riktigt god på plats! Tips till er som vill testa denna. By the time vi kom hem och skulle äta denna var den lite småseg och ganska jobbig att tugga. Men de nutellatäckta tuggorna var riktigt goda. Wow, har inte ätit nutella på kanske ett år eller längre. Men lesson leard: ät alltid efterrättspizza på plats. 
 
HEJ GUYS! Sista måndagen av semestern var riktigt mysig och chill. Chillfrulle i soffan, promenad på söder och lunch på ett efterlängtat ställe. Trots att efterrätten var lite fail var det såklart kul att testa lite nya grejer. Det känns som att det var längesen jag gjorde sånt, jämfört med förut. Mer sånt i livet, tack! Dock tror jag att det var käkarbetet med pizzan som gav mig världens huvudvärk ikväll. Det bara bultade och bultade och jag visste inte vad jag skulle göra. Så jag drog till gymmet och såklart försvann det så fort jag började med löpinternavallerna. Huvudvärk + endorfiner = huvudvärk GONE. ALLTID. Älskar det.
 
Dags för lite kall melon och vaniljglass framför nya Modern family som släpptes på Netflix. En säsong kvar (det blev totalt 11 säsonger) och sen är den finito. En av de bästa komedierna inom vår tid tycker jag. Men inget knäcker Brooklyn Nine-Nine och Vänner. Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
falafelbaren - nutellapizza - tony's
Madde

Men wow, så gott det ser ut! Har inte varit där men hört vääääldigt många som pratat om stället. Bör gå dit snarast!

Svar: Jaaaa testa!
Liuza K. Haque