MONDAY MASKING

Så trevligt att kicka igång veckan med en mask. Btw, min skincare routine finns här. Minus the Pixi Glow tonic. Love it. 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår bra. Själv har jag varit riktigt produktiv idag mellan all chill. Städat, diskat, mealpreppat, tränat och nu sitter jag här med ansiktsmask på och kollar på Eat pray love. Haha, vilken vibe ändå. Skönt med lite me time innan ännu en hektisk jobbvecka och massa annat däremellan. Känns ju lite som söndag eftersom det är slutet på ledigheten och back to work imorgon. Så man kan säga att vi får två måndagar denna vecka, härligt. Mina tre tips på hur du kan undvika ångest och rocka måndagar, alltså how to become a monday slayer är:
  
1) Preppa dagen innan - tvätta sminkborstar, lägg lite extra krut på skincare med t ex peeling/skrubb och/eller ansiktsmask.
2) En sassy outfit. Ni måste ändå erkänna att det är svårt att va på grinigt humör med en sassy outfit on? 
3) Träna. Känslan av att KICKA igång veckan med är magiskt. Man sätter tonen för hela veckan och man känner sig så invincible. Det behöver inte vara gym som många tror idag. Börja på någon sport ni gillar, eller gå på en promenad/spring med en vän. Finns så många sätt att aktivera kropp och puls och fördelarna går inte att förneka. Både för kropp och själ.
4) Gör planer. Livet är inte bara helgen, därmed är det minst lika trevligt med en middagsdejt på en måndag som på en fredag eller lördag. Tänk på att livet är även måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar och se till att älska alla dagar av ditt liv. Alla dagar kanske inte är magiska men det finns lite magi i varje dag. If you look closely. 
6) MINDSET. I slutet av dagen handlar det om mindset. Life is just as good as your mindset. Bra energi drar till sig bra energi så se till att hitta the silver lining i varje dag, även måndagar. Det finns ingenting som "typiskt måndag" så försök att inte koppla negativa grejer (små som stora) till en veckodag som sällan har med saken att göra. Focus on the good, and the good gets better. 
 
Oh well, dags att ta bort denna mask och fortsätta kolla på filmen. Hoppas ni har en underbar måndagskväll! ♥
Category: BEAUTY & CARE