LYX VS. BUDGET

lyx nunoo (här) / budget gina tricot (här)
 
Godmorgon vänner! Hoppas ni mår bra. Idag mår jag bättre och har re-joinat civilization igen. Känns najs. Känner mig alltid så instängd när jag bara vilar hemma, men nu så. Tänkte starta något lite roligt här; lyx vs. budget! Hur kul? Det känns ju som att jag har haft det segmentet förut, men jag kanske blandar ihop med något annat knasigt jag höll på med förut. Haha, så många listor, utmaningar och sånt. Tycker ni sånt är kul? Kan ju börja med det igen då, kan ju va lite småkul att fylla i listor ibland. Okej, nu kommer jag helt off-topic.
 
First up är dessa snygga fler-facksväskor i suade-material. Kolla vilka lookalikes! Har ju haft ögonen på Gina tricot’s fejkvariant då jag kände att Nunoo's var för dyr men har läst mer och mer bra reviews om Nunoo's väskor, att de är riktigt bra och hållbara i längden. Fick även tag på Gina tricot’s variant i butik som är lite "klenare" kan man säga. Lite mjukare och inte lika stor och inte lika många fickor. Så på det sättet är de ju verkligen same same, but different. Båda ligger här hemma just nu och jag funderar på vilken jag ska behålla och vilken som åker tillbaka. Att behålla båda känns ju verkligen onödigt.. Prislappen är ju en ganska stor faktor. Den från Nunoo ligger på ca 1000-1500 och den från Gina kostar endast 349 kr, så ja ganska så markant skillnad. 
 
Just i detta fall känns det ju som att man verkligen får det man betalar för, speciellt när man tänker på materialet som jag pratade om tidigare. Den från Nunoo känns verkligen som en redig praktisk handväska i hållbart material. Det känns som att den är tidlös och att jag kommer att kunna använda den i flera år utan problem. Men man kanske uppfyller samma krav/behov med budgetvarianten för en betydligt billigare peng. Velar! Vad tror ni?
 
Hoppas ni har en dunderdag! ♥

Category: FASHION & STYLE
Gina tricot - connie - look a like - lyx vs budget - nunoo