INSTAWEEK 2020 / #1

1. 2019's sista arbetsdag innebar kavaj och bling bling. Att börja "klä upp" mig till vardags kan va de bästa jag någonsin har gjort, varför inte liksom. Har använt mer av min garderob sen jag började göra så. 2. Nyårsafton hos oss, det firades med bubbel och god mat. Fler bilder finns här.  
3. 2020's första arbetsdag, we ready for a new year of hustle. 4. Årets första fredag och hade planer efteråt med la familia så finkavajen åkte på igen. Älskar denna kavaj, så perfekt. Skärpet och halsbandet också såklart, tillsammans blev det en riktig festlig look.
 5. Hubster och jag fotade lite innan vi skulle handla, man måste ju passa på när man får lite dagsljus. Diggade denna som jag snappade medan jag fixade håret. 6. Långhelg vibes i leopard och handväska. Har oftast axelrem så det är sällan jag faktiskt använder handväska, känns alltid lite extra festligt då.
 
Har ni haft en najs dag? I did. Hamnade på gymmet för lite spinning och överkropp följt av New girl marathon och sen lunch. Har egentligen inte gjort så mycket mer, så skönt. Men nu tänkte vi fixa lite tacos, längesen jag åt det. Tacomyyyys, hejsan hoppsan. PS; när jag började kolla på New girl idag så stod det något om att säsong 5 bara skulle vara tillgänglig till 5:e januari, alltså idag? Hittar dock inte informationen någon annanstans för att bekräfta, någon som vet något om det? Pls, säsong 5 och 7 finns tillgängliga, men inte säsong 6? Vad hände där? Förstår ingenting!
 
Hoppas ni har en dunder kväll! ♥
Category: INSTAWEEK