I CAN I WILL

- I samarbete med I can I will - 
 
 
 
Ikväll skall det svettas, är jag taggad eller är jag taggad? Typ dundertaggad är väl ordet. Fick hem ett riktigt jäkla dunderset häromdagen också, från I can I will. Har faktiskt inte tränat i deras kläder förut men helvete vad bra det satt. Materialet följde med kroppen på ett skönt sätt i alla övningar, så bekvämt. Så nöjd över färgen också, det är liksom en blandning mellan mörkgrå och lila. Kände mig jäkligt sassy under passet kan jag ju säga. Setet heter Define Seemless och färgen heter Graphite. 
 
Storlekar - jag har hört av många att deras storlekar kan va lite mindre, så tipset brukar vara att gå upp i storlek vilket jag gjorde med detta set. Däremot kände jag att de var så stretchigt att jag skulle kunnat ta min vanliga storlek, men ja, en storlek större var inte hela världen. Det satt liksom, men materialet var väldigt strecthigt och bekvämt. Så ja, det kan ju va så att storlekarna är "true to size" när det gäller just denna kollektion. Mitt tips är i alla fall att ta sin vanliga storlek ifall man är intresserad av detta set. 
 
Med koden LIUZAK15 får ni 15% rabatt på era beställningar hos I can I will.Unna er lite snyggt inför det nya året, lovar att man blir mer taggad att dra till gymmet när man har sassy gymkläder. Det är verkligen en lifehack.  Jag känner mig nästan snyggare i träningskläder än finkläder. 
 
Hoppas ni har en underbar torsdag allihopa! ♥

Category: FITNESS & HEALTH
define seemless - graphite - i can i will - seemless - size guide - stretch