EPIC COMBO

- inlägget innehåller adlinks -
Godmorgon vänner! Känner mig som en riktig bebis idag, så trött och hungrig hela tiden. Åt frukost bara en stund sen, min älskade rediga gröt och ägg men redan nu kurrar magen som att jag inte har ätit på fleeeera timmar. Träningen igår måste ha varit väldigt effektiv. Som tur var jag förberredd för för att bli både trött och hungrig då jag lyckades fixa ihop denna episka kombo. I mean...
 
Har ni testat Nocco Ice Soda? Den tog mig med storm måste jag säga. Riktigt god, tror faktiskt den hamnade på topp 2 för mig, undra ifall någon smak någonsin kommer att kunna utklassa päron. Don't think so but never say never. Men denna smak however, den påminner mig väldigt mycket om Sprite som jag ÄLSKAR. Baren är också riktigt god, dock föredrar jag lite smoother barer, samma sak när det gäller glass och så. Gillar inte så mycket krispigt krimskrams. Men god var den, definitivt. Fudgen var p-e-r-f-e-k-t. 
 
Koden PBLIUZA ger er 10% rabatt på ALLT hos Proteinbolaget  alltså även rea och kampanjpriser. Så ett Nocco-flak som kostar 600 kr originellt är nu på kampanjpris och kostar 399 kr, alltså redan 34% rabatt. Med min kod får ni flaket för ca 50 kr mindre. Awesome. Jag skulle rekommendera att kika in dryckeskampanjerna från Nocco, Celsius, Amino PRO och Lohilo. Även najsiga priser på BCAA från GAAM nutrition (både life series och candy series) och Women’s best. Koden gäller tills månadens slut, alltså till imorgon 23:59 så skynda fynda.
 
Hoppas ni har en dunderdag! ♥


Category: FITNESS & HEALTH