SKINCARE BOOST

Gjorde en härlig beställning från Lyko nyligen. Mest hudvård men behövde en mascara också. 
 
Verkar ha återupptäckt Lumene, vet att jag har kikat lite på deras produkter förut men aldrig testat faktiskt.  Detta serum till vänster från Lumene (här hittar ni den) har jag hört otroligt mycket bra om. Ska bli så kul att testa! 
 
Har varit ute efter en hydrating mist ett tag nu i och med att jag sitter framför en dator hela dagarna och luften på jobbet inte är den bästa, så min hud får verkligen ta den smällen. Denna från Lumene med C-vitamin, hyaluronsyra och rent nordiskt källvatten lät riktigt bra, den heter Glow Refresh Hydrating Mist. 
  
Lite fransgodis! Ja, detta serum från Xlash är ju verkligen something else. Love it. Har ni testat? Om inte så tycker jag verkligen ni ska unna er lite fransnäring asap. Här hittar ni den. Sen blev det även en mascara, från Loreal. Älskar Telescopic, men har oftast använt den guldiga (denna). Den varianten jag köpte denna gång heter Carbon Black som ska ge kolsvart resultat. De ska ha olika borstar också för mer längd, men de känns snarlika skulle jag säga. 
 
Wipes, från Loreal (här). Har sett att många använder wipes som första steget i rengöringsprocessen och wow, nu förstår jag varför. Perfekt förarbete innan rengöringskräm, foreo och micellar water. Men har inte så bra koll på vilka wipes som är bättre, vilka gillar ni? Jag kommer ihåg när jag jobbade i butik, då var dessa väldigt poppis så jag testade. Funkade bra!
 
Moisture-boost trion från The Ordinary, ni hittar den här  Krämen (sista) och oljan (första) har jag redan testat och älskar. Krämen har jag i stor storlek hemma, så bra. Den lilla varianten är perfekt när man reser! Serumet i mitten har jag hört så mycket bra om, ska bli kul att testa. 
 Banana Bright Eye creme har också varit en väldigt omtalad produkt som jag varit nyfiken att testa. Första gången jag testade den så reagerade huden kring ögonen lite konstigt och syster berättade att hon inte kunde använda den då den var för stark. Dock kände jag inte reaktionen dag 2/3/4 osv och nu använder jag den varje morgon. Väldigt soft och lättabsorberad. Skulle köpa bara krämen men det slutade med en trio från Ole Henriksen, med moisture cream och rengöring (här). 
 
Godmorgon guys! Hoppas ni mår bra. Hade en såndär morgon när tiden gick blixtfort. Sov lite sisådär och känner att dagen började inte så bra, men förhoppningsvis vänder det. Efter en lång dag på jobbet väntar teambuilding med musiktema. Drog väl jag disco-lotten, kul! Men det blir en kort kväll för mig för imorgon väntar lite helgkneg. Hur ser er fredag ut? Några roliga planer?
 
Hoppas ni har en underbar fredag! ♥
Category: BEAUTY & CARE
Ole henriksen - Setting spray - banana bright eye cream - carbon black - glow refresh hydrating mist - hyaluronsyra - loreal - lumene - lyko - lyko - mascara - skincare - telescopic - the ordinary - wipes - xlash