BIRTHDAY CELEBRATION DAY

Jag och syster hade en riktigt mysig dag när vi firade min bday på vårt sätt. Vanligtvis brukar vi vi mat och shopping och vad för mat har faktiskt varierat. På min födelsedg körde vi lunch på Bastards burger då vi båda var lediga en fredag, på hennes födelsedag körde vi en mysig middag på Griffin's efter jobbet och denna gång blev det söndagsbrunch på Greasy Spoon. Vi fick fantastiskt väder. A sunny sunday, what more could you want?
I väntan på bord passade vi på att ta ett par bilder ute i solen. Mer detaljer om looken finns här
 
Sen fick vi en pling om att det fanns ett ledigt bord för oss, woop woop! Ibland känns det så hopplöst när de säger att väntetiden är 30-45 min men vi gick ut, njöt av solen och fotade lite och vips så var det klart. Men jo, på vintern är det nog svårare att vara så positiv i en sån "situation".
 
Märks det att vi var törstiga? 
 
* Väntar ivrigt på maten *
 
Vi tog levainbrödet med avokadoröra och poached eggs. Så gott! Dock hade vi tänkt äta pannkakor efter men vi var SÅ mätta, det gick inte. Vi kom på då att vi borde ha delat på denna rätt så vi hade plats för pannkakorna. De är ju så goda där. 
 
Om det är något jag älskar att fota mest så är det mat. 
 
Ser ni en skillnad i humör från förra bilden till denna? haha! food makes us happy.
Sen tog vi tag i själva shoppingen. Hittade det mesta av det jag ville ha inne på Zara. Har ju fått totaldille på Zara lately, om ni inte hade märkt det. Det jag hittade var så himla fresh, måste fota det asap. Det blev även lite fint inne på H&M. I'll show you soon. Så nöjd!! 
Sen stod vi i en annan kö, till Mr Cake. Även där kändes kön helt hopplöst först men det gick ändå rätt så fort. 
 
Vi tog varsin chai latte och välkomnade hösten på riktigt, och en bit cake till det. Vilken kombo! För övrigt den godaste chai latten jag druckit hitills. Den var perfekt. Tårtan var också perfektion, wow! Mäktig choklad med syrlig hallon, föralltid ett vinnande koncept. 
 
Sen ville syster kika inne på Sephora, självklart tänkte jag och hänkade på som sällis men det slutade med att jag ville ha allt jag såg. Tror syster drar fram sminkintresset i mig. Dessa två fick följa med hem. Mer om dem här och här
 
Godmorgon på er guys! Hoppas ni mår bra. Själv mår jag definitivt bättre, snuvan är nästan borta men kroppen känns lite svag. Som tur hade jag preppat det mesta i dessa inlägg, annars skulle de ta en evighet att fixa. Ligger här under filt och myser för mig själv, kollar ikapp Once upon a time och dricker te. Inte jättefint väder idag solmässigt men en promenad kan kännas skönt tror jag. Btw, som ni sett så ser bloggen lite annorlunda ut idag. Satt och lekte lite med designen igår och jag diggar nya looken. Vad tycker ni? Let me know, skulle bli så glad för feedback.
 
Hoppas ni har en underbar onsdag! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
fenty beauty - greasy spoon - sephora