INSTAWEEK 2019 / #39

1. Jag och syster från helgens bröllop, gillar denna bild - så gullig den blev! 2. Denna gillade jag också, mucho. Jag och livets kärlek.
3. Var redo att ta mig ut och va sassy efter att ha varit sjuk i ett par dagar. Denna topp alltså, ÄLSKAR den. 4. Med det sagt, fick man byta ut denna harmoniska miljö till en hetsigare jobbmiljö. Hmm. Som tur blev det en kort vecka för mig.
 5. Efter att jag la upp denna bild här på bloggen i veckan så diggade jag den så mycket att den fick åka upp på insta också. 6. Välkomnar höst med öppna armar, cozy knits here I am! Love it. Animal print på det också. Double love.
 
Helvete, vilken produktiv dag. Mealpreppade riktigt jäkla ordentligt, det kändes som att jag jobbade i ett riktigt restaurangkök haha! Men yes, typ 20 matlådor klara för mig och hubster. Han satt inte och chilla kan jag lova, vårt badrum är squeeky clean tack vare honom så ja, teamwork idag. Gymmet fick man hoppa idag för vi gick äntligen ut och köpte min birthday gift, woop woop! Också så värt all färdig mat vi kommer ha i kylen de kommande dagarna. Hur skönt? Så imorgon är jag back to le gym och det behöver inte bli så sent innan vi hinner fixa middag. Oh well, dags att tvätta ur ansiktsmasken. The sunday mask is back, and my skin is haapppyyy. Välbehövt, minst sagt.
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK
Linnéa

Första bilden var vacker på er tjejer!