HIMLEN

Påväg upp till himlen. Hissen gick så sjukt fort så var redo på det om ni lätt får lock i öronen. / Världens bästa man.
 
Dags att kika i menyn, vilket alltid är så svårt när man är vrålhungrig...
 
Vi böjade kvällen med mango mojito. Även bröd. Som var otroligt torrrrrt!
 
Sen kom förrätterna, han tog en burrata med persika/nektarin och rostade hasselnötter. Sjukt gott men det kändes ungefär som en efterrätt. 
 
Jag tog calamares. Sjukt goda var de! 
 
Sen tog mains. Vi tog den chipotleglaserade cheeseburgaren. VIsst lät de gott? Tyvärr så var det inte jättegott. Först var den helt rå, det var nästan som att äta tartar-burgare. Så vi skickade tillbaka dem och fick nya burgare, dock var de så genomstekta att de var jättetorra. Smakade väldigt skumt också så åt inte ens upp. De som ätit med mig vet att jag hataaaar att slänga mat, äter alltid upp. Men efter x antal kväljningar kände jag inte att det var värt det. 
 
Men hade ändå en trevlig kväll!
 
Några bilder från min födelsedagskväll, firande part 1 med världens bästa man. Himlen har stått på vår lista länge och äntligen tickade vi av den. Som jag skrev så fanns det en del bra grejer men också vissa inte så bra. Servicen var bra, utsikten var najs, drinkarna var goda och förätterna var goda. Så, vi kom fram till att vi absolut kan gå tillbaka nån kväll för utsikten, en drink och calamares/någon förrätt. Men inge mat. 
 
Hoppas er dag rullar på fint. Vi har sovit ut, ätit våfflor och kollat på serier. Sen blev jag riktigt effektiv och började städa. Helvete vilken rut vi har hamnat i. Kläder och grejer överallt. Nu börjar det se ut som ett hem igen, äntligen. Vi kom fram till att vi kanske borde bjuda hem folk oftare så det städas oftare. Vilka latisar vi blivit, blä. Ändring på det, pronto. Man är ju ändå 28. Vuxen osv. 
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: EVERYDAY PHOTOS
Soravi

Åh vad tråkigt att du inte gillade burgarna! Prova deras lamm eller ankbröstet som finns på menyn, oslagbar 🙌🏽 Förövrigt mysigt ställe! Kan också rekommendera creme brulen där.

Svar: Åh de låter gott ändå! Ja får väl ge stället en till chans, de förtjänar (nästan) alla ställen. Verkligen så mysigt, älskade utsikten och miljön! Vi vad så besvikna efter maten att efterrätterna lockade inte just då men tack för tipset, for next time!<3
Liuza K. Haque