NEW CLOTHES FOR MY NEW BABE

- I samarbete med Ideal of Sweden (innehåller adlinks) - 
Häromdagen blev jag med ny bebis, aka ny telefon och därmed denna dunderleverans från Ideal of Sweden
 
Passade på att kapa hem de jag brukade använda mest. Here they are!

 Såklart (!!!!) animalprint. Vad älskar jag ens mer än det?
 
 Det vitguldiga marmorskalet har jag inte haft förut men gillat så passade på. Det svarta är en stor favorit. Så lyxig känsla på något sätt.
 
Passade på att kapa hem ett skal till hubster också. Visste ni att många av skalen om inte nästan alla finns för Android telefoner också? Enligt hubster känns telefonen väldigt lyxig med detta skal, det blev ett matt svart skal. Woop woop!
 
Självklart behövdes ett skyddskal till skärmen och passade på att kapa hem Ideal's glas-variant (ni hittar den här) då jag har hört väldigt bra om det. Den känns skön och den är lätt att applicera men om det är något jag saknade lite var den där lilla mini-skrapan man pressar ut bubblor med. Men vi använde ett bankkort och det funkade lika bra, haha!
 
 Nyligen släpptes en restock (limited edition!!) av Hannalicious-skalen. Kunde inte låta bli!! 
 
Det första skalet är så jäkla lyxigt. Hade ju den för min förra telefon (finns uppe för en billig peng på Tradera just nu, in här ). Den andra var jag sugen på förut men det blev aldrig av och sen tog de slut så nu passade jag på. Så fin!
 
HEJ GUYS! Hoppas er fredag rullar på fint. Hade en kass start på dagen men den har rundat upp ganska så fint och dagen har gått sjukt fort. Helg om 2 timmar, woop woop! Då väntar lite shoppingmys med min jullis gullis. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Är ganska så trött och slutkörd efter en maffig jobbvecka + tjejvecka. Bara jag som blir helt slut då, trots järntillskott? Kanske blir att sitta i soffan, äta gott och pilla på nya bebisen. Lockar som fan. Btw, hur härligt paket från bästa Ideal of Sweden? Var så excited när jag öppnade detta paket. Speciellt för den där landningsplattan, wow! 
 
Hoppas ni har en dunderfredag! ♥
Category: NEW IN