INSTAWEEK 2019 / #43

1. I veckan hade vi lite tid över på lunchen så Julia och jag tog en prommis och handlade. Kände mig lite ball den dagen så hon snappade ett par bilder. Det finns en till bild i denna post men har inte bestämt än hur jag ska göra med flera-bilder-i-en-post här på Instastory så första bilden fick duga. 2. Mina babes. Så nöjd med färgvalet, känner mig som en chic superstar i dem varje gång jag bär dem. 3. En till päls i min redan för stora samling. Just denna har jag haft ögonen på så det kändes magiskt att faktiskt kapa den till skämt-pris. Ännu mer magisk är nyansen på denna, wow. 4. Känslan när helgen är påväg mot sitt slut. Just denna helg var chiiiilll. Just like I love it.
 
HEJ GUYS! Hoppas ni haft en toppendag. Själv har jag haft det både chill och varit produktiv. Men som jag sa till hubster precis, vi fick mycket gjort idag men inte allt. Men ja, det blev ju ett par chillstunder också. Söndag, trots allt. Men matlådorna är klara, mycket städ gjort, en tavelvägg rikare (bilder kommer!) och dagens cardio var x antal omgångar till källaren för att ta upp och ned saker. Det känns så bra just nu! Dock hann jag inte tvätta sminkborstarna idag, vilket jag gör varje söndag.. Oops, får ta det imorgon. Hur ofta tvättar ni era sminkborstar? Har ni märkt någon skillnad?
 
PS, jag såg nu att auktionerna avslutas imorgon! Så ja, håll utkik om ni är intresserade av. Hoppas ni har en fin kväll! ♥
Category: INSTAWEEK