INSTAWEEK 2019 / #40

1. Kickade igång med en sharp liner och ball look. Älskar denna eyeliner, den håller verkligen SÅ bra. 2. Fancy tuesday innebar att inviga dessa nya coolingar. Love love love them! Sen regnade det nästan hela veckan så har bara använt de den dagen tråkigt nog haha! Men hoppas på krsipigt soligt höstväder denna vecka så de får leva lite. 
3. Världens bästa man och jag spenderade hela 12 år tillsammans i veckan. Har verkligen inte varit 12 enkla år men helvete vilken resa det har varit och jag är så lycklig idag, och hoppas på att få leva många fler år med honom. 4. Animal prints alltså, finns det något mer sassy? Här blev det även en mix. Uuh daredevil..! Btw hur mysig pälsis?
 5. Blev överraskad med en mysig helg på Djurönäset på vår anniversary weekend. Alltså, han är ju helt jäkla underbar. En välbehövd vilohelg, indeed. Invigde även min nya päls i det fina höstvädret. Denna är så najs! 6. Jag och min numero uno. Vilken människa alltså, guld! 
 
Mealprep done. Borstarna rena och ansiktet får sig en riktig behandling just nu med en (ny!) glamglow mask. Har även gått runt osminkad (hade bara lite bryn och läppstift då och då) denna helg, så min hud har mått bra denna helg och avslutar det fint. Mer om maskarna i veckan. Ansiktsvård alltså, helt jäkla underbart.
 
Hoppas ni har en fin söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK