NEW BEAUTY GOODIES

- Inlägget innehåller adlinks -
Unnade mig lite skönhet nyligen. 
 
Taaa-daa! 
 
Älskar att man alltid får samples när man handlar på kicks. Brukar få fler i butikerna men kul att man får när man handlar online också. Ska bli kul att testa denna YSL doft. Den heter Mon Paris. Vet att jag sett den i butikerna men inte tänkt så mycket så, så kul att testa den. Mer info om den finns här.
 
En av mina absoluta favoritmascaror är helt klart Loreal's Telescopic (mer info om den här). Verkligen en av de bästa där ute. Gillar ni den? 
Såklart huvudstjärnan av denna beställning var ju FOREO:n. Har suktat efter en i flera år nu men priset har alltid hejdat mig. Men efter att ha hört från så många olika personer om hur bra den är så kände jag att det var dags att unna sig den. När jag väl hade bestämt mig för att köpa en kom nästa svåra situation; vilken av alla olika modeller, färger osv osv. Så svårt, finns ju så många! men det blev en Luna 2 i Sensitive. Känns helt rätt. Visste att jag skulle ha sensitive men vilken modell var nog det svåraste, men Luna 2 är något pointier vilket jag gillade. Har ni testat Foreo?
 
I och med det köpet tänkte jag att jag behöva en bra face cleanser också, har alltid hört så bra om märket Dermalogica så inviger dem genom att testa deras Special Cleansing gel. Har använt båda i ca 1-2 veckor nu och huden känns otroligt ren och fräsch efteråt. Men det tar nog lite tid innan huden blir van med nya produkter så ger er en update om ca 2 veckor men so far so good.  
 
Hej allihopa! Hoppas ni mår prima. Kan nog inte säga att jag var uppe med tuppen denna morgon, troligtvis för vi var uppe så sent igår och kollade på film. Det har varit en lugn och mysig helg då hubster är sjuk. Har vilat ut, ätit gott och städat. Välbehövligt x 3. Det blev en favorit i repris på gårdagens frulle följt av netflix-mys och borstrengöring. Har inte hunnit med så mycket mer idag men dags att bli lite produktiv. Mealprep kvar, och såklart den där högen med kläder på sängen.. Ughh.. Eller ska man skita i båda just nu och dra iväg och träna? De lockar mer!
 
Hoppas ni har en underbar söndag allihopa! ♥
Category: BEAUTY & CARE
dermalogica - foreo luna 2 sensitive - loreal - lyko - make up - mon paris - perfume - skincare - telescopic mascara - ysl