MY BEST BLACK FRIDAY TIPS

- Inlägget innehåller adlinks -
 
HEJ GUYS! Hoppas ni mår bra. Om det är möjligt så mår jag ännu värre idag, haha katastrof. Oh well, har vilat hela dagen. Druckit te, tagit ingefära shots och mumsat på Strepsil. Visste ni att de fanns svartvinbärssmak? Fick de av en kollega igår, så gott. En liten silver lining av en annars shitty situation. Något som inte är en så shitty situation är ju Black friday! Massa grymma deals överallt, verkligen tillfälle att fynda stort.
 
Har tänkt lite på Black friday och den så kallade köphetsen (samma gäller mellandagsrea osv), självklart ska man inte köpa saker man inte vill ha eller behöver bara för sakens skull. Bara för att det är billigare liksom. Men det är absolut ett tillfälle att fynda saker som man har haft ögonen på ett tag men kanske inte slagit till. Jag har kikat lite på inredning idag hos Jotex och Ellos. Har varit ute efter tvålpump för köket och badrummet, sen har jag alltid varit ute efter en rund spegel så vi får se ifall man slår till. Jotex har även en dunderdeal på sammetsgrejer, älskar hur sammet ger en lyxkänsla. 
Ett par grejer som jag har kikat på: 1. Sammetsduk (här) / 2. Svart tvålpump (här) / 3. Rund spegel (här) / 4. Sammetskudde (här) / 5. Tvålpump (här) / 6. Förvaringsburkar (här) / 7. Guldfärgad tvålpump (här) / 8. Rund guld spegel (här)
 
 cases (här) / velvet wallet (här)
 
Något som jag kände var ett grymt fynd är detta fodral i sammet från Ideal of Sweden. Har faktiskt varit väldigt klumpig med nya telefonen och tappat den twice då jag inte är van med storleken och därmed tyngden så kände att detta fodral var det perfekta skyddet som dessutom är snyggt. Sammet, I'm telling you - det ger lyx vibes. Något som också ger lyx vibes är de nya färgerna i denna Golden marble kollektion. Love love love it. Om det är någon gång man verkligen ska passa på att fynda skal och andra fina telefontillbehör, plånböcker och passfodral så är de nu; 50% rabatt på ALLT + 20% extra rabatt när ni handlar för minst 590. Tror skalen gick på lite mer än en hundralapp, och fodralet som annars kostar 500 fick jag för 200, kap!!
 bag (här) / shirt (här)
 
Ännu en butik där jag shoppar ofta är Gina tricot som har 30% på allt just nu med koden FRIDAY30. Älskar deras accessoarer just nu, so chic. De har ju gjort denna snygga kopia av den dyrare Nunoo-väskan, men med ett snällare pris. Kap!! Sen kan man ju passa på att kapa hem denna snygga skinnskjortan som är ett måste i garderoben. Hade på mig en skinnskjorta och jeans i veckan och kände mig så fly. 
 
Sen måste vi snacka om dunderdealen som Lohilo har denna vecka, hela 50% rabatt på allt - YAAAS. Jag och min jullis gullis var på ett event i veckan där vi fick packa ihop en goodiebox från just Lohilo. Hade smakat vissa av deras nya drycker förut men verkligen inte alla. De jag var mest nyfiken på var såklart de med collagen. Hitills är Lohilo de enda som har collagen i deras energidrycker. Mer info om dem hittar ni här
Om ni vill fynda smink och skincare, även haircare och parfym så kan jag tipsa om Kicks som har 25% rabatt på parfymer och imorgon 25% rabatt på make up. Sen har vi  Sephora som har 25% rabatt på make up  och de grymma med dem är att de har massssa märken som inte andra har, t ex Tarte, Hourglass osv osv. Köpte min lilla YSL mini-parfym där, så himla bra att den är så liten och praktisk. Lyko är också ensamma om en massa märken och har 25% rabatt på nästan allt, ni hittar ju verkligen typ det mesta där. Love it. Sist men inte minst vill jag tipsa om & other stories som har 20% rabatt på allt med koden NOIR20. Måste säga att jag älskar deras hair-care, köpte mig ett litet kit tidigare i år och mitt hår har känts tjockare, finare och starkare lately. Efter scalp scrubben får man verkligen ut mycket skit från t ex hårspray och torrschampoo. Håret känns verkligen squeeky clean efteråt.
 
Det var några av mina Black week-tips. Grejer från min vardag som jag älskar, som är perfekt att ta en kik på nu när rabatterna är så generösa. Oh well, dags att fixa mer te och sen väntar filmmys med mannen medan jag snyter mig varrannan minut. Mm, mysigt. Btw har någon hunnit se Knight before Christmas? Wohohooh so cheesy, love it. Hoppas ni har en dunderkväll! ♥
 
Category: FASHION & STYLE