INSTAWEEK 2019 / #18

1. I måndags körde jag på en allwhite outfit med en färgglad scarf i huvudet, diggar denna funky look. Speciellt dessa brillor som har blivit storfavoriter, som ni kanske har märkt. Mer om dem här. 2. Sa hejdå till april i denna sporty spice outfit. Diggar verkligen denna frilla, exakt hur jag gör för att få till denna frilla har jag skrivit om här
3. Vi sa hej till maj som förhoppningsvis kommer bjuda på mer sol och troligtvis fler mc-åkturer om jag känner mannen rätt. Det enda som är jobbigt är när vi ska på fest, då blir det svårt om jag har en längre kjol/klänning och/eller fixat hår... I-landsproblem, for sure. 4. Torsdagen bjöd på ett sjukt förvirrande väder. Sol ena stunden, snö andra och sen var det till och med en kombo. What...? Man brukar ju säga april-väder, men finns de nåt som kallas maj-väder också? Sjukt.
5. I fredags invigde jag denna topp, från Nelly. Jag är KÄR! Likaså blev kollegor och vänner, blushade av alla fina komplimanger jag fick den dagen. 6. Denna bild knappade Merjem på mig när vi gick runt på Götgatan och kikade innan middag. Har alltid älskat detta blom-tak. Så fint. 
 
Hej guys! Hoppas ni mår prima. Idag har jag varit rätt så produktiv men ändå chillat en del. Catchade up en del i Empire, kollade till och med under spinning-timmen haha! Sen har jag hunnit städa igenom en del kläder men har myyycket kvar...  Annars har vi precis ätit en mumsig middag och har precis börjat kolla på Girls trip som precis lades till på Netflix. Kommer ihåg när vi såg trailern så länge sen och den verkade så rolig. Hitills har vi sett ungefär 45 min och den är sjukt rolig. Älskar Tiffany Haddish karaktär, men älskar alla fyra kvinnorna. Sass-nivån är på topp. Har ni sett den?
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll ♥
Category: DAYS IN MY LIFE