TODAY'S DETAILS

 shirt (new!) from gina tricot, jeans, bag and shades from zara & marble case from Ideal of Sweden (koden ID20-FB496 ger er hela 20% rabatt)
 
HEJ guys! Världens tröttaste lizzie här, igen. Så skönt att det är fredag imorgon, en solig sådan också. Idag skulle det va ganska fint väder också (kände att det varierade gaaanska mycket ändå) så jag passade på att inviga denna skjorta. Däremot glömmer jag hur kallt det är faktiskt är fortfarande, speciellt på kontoret så jag satt med min sjal över hela dagen. Haha, fail. Men skjortan var riktigt sassy och snygg, och rätt så skön faktiskt så när värmen faktiskt slår till lär den va perf. Skulle den inte va ball till ett par vita kostymbyxor och en jeansjacka över? Åh, längtar efter vår...
 
Efter jobb, träning och mumsmiddag är det dags att sleepy. Lär sova som en stock efter kvällens spinning och core, det satt prima verkligen. Det är så sjukt, jag känner verkligen världens lugn OCH lyckorus varje gång jag tar mig till gymmet och köttar. Love it love it love it. Nästa vecka funderar jag på att öka växeln och börja simma igen också. Saknar det! Vad är er favorit-tränings-form? 
 
Hoppas ni har en underbar kväll! ♥
Category: OUTFIT & LOOK
MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

Så snygga detaljer!