INSTAWEEK 2019 / #22

1. Merch monday! Invigde min Gods of rap tshirt från fredagen, love it. Så himla färgglad och härlig. 2. Det var internationella hamburgardagen och självklart unnades det en mumsig burgare på Jureskogs. Detta mumsiga monster är dock en (dubbel) Luleå från Bastard burger. Yes yes yes!!
3. Det var onsdag och jag bar inte rosa. What? Nä men kände att jag behövde en paus från det, plus jag ville verkligen inviga denna härliga sassy topp. Dock tyckte hubster att det såg ut som pyamas, haha! 4. I fredags körde jag på all-white med denna härliga coca cola-tshirt, från Pull & bear.  
5. Coca cola-looken. Det var en riktigt ball look, liked it. Passade på att knappa ett par bilder vid soluppgången när sminket var nylagt och on point. 6. Denna helg var det storfokus på mig själv, på oss och på hemmet. Helvete vad vi har fått mycket gjort, SÅ skönt. Älskar känslan när det är nystädat. 
 
HEJ GUYS! Hoppas ni har haft en prima dag. Jag har fotat, mätt och vägt grejer inför en kommande bloppis. Det kommer säljas en hel del fint. Sen har man hunnit städa en del, kört lite spinning, tagit hand om huden och borstarna, mealpreppat inför kommande veckan och lagat tacos till iftar. Mys. Nu är jag helt slut dock, blir nog läggdags för imorgon väntar en väldigt speciell dag. Wieee! 
 
Hoppas ni har en underbar söndagskväll! ♥
Category: INSTAWEEK