VACAY LOOKS

Travel wear - hur fint är inte detta gula set från Gina tricot? Älskar färgen! Så fin. Kände lite på tyget igår när vi hängde lite på Gina innan bion och det är så nice. Tunt, plisserat (väldigt tunt dock, om man kan säga så och fladdrigt), tror de är lika bekvämt som snyggt. Perfekt airplane wear. Lite accessoarer till och bam - travel with style. Såklart ett snyggt skal till det, här har ni mitt absoluta favoritskal från Ideal of Sweden. Med koden ID20-FB496 får ni dessutom 20% rabatt på allt på sidan. De har allt från skal till plånböcker och accessoarer! 
Beach wear - ännu mer leopard, yes please! Föll så hårt för denna baddräkt på H&M nyligen. Perfekt nyans och modell, älskar att den är v-ringad. Så snyggt och bekvämt med baddräkt, speciellt tillsammans med en sarrong i midjan på vägen till stranden eller poolen. Sassssyyy! Allt i detta collage är från H&M, förutom skalet. Även det en storfavorit. Bara jag som byter skal efter mood? Haha, love it! 
Dinner wear - Under vistelsen har vi ett par middagar bokade på olika ställen och då skulle väl denna look vara helt perf? Älskar (!) klänningen, men jag skulle dock spilla - garanterat. Nu i efterhand tänker jag att ett rosigt läppstift eller läppglans skulle ju också passa perfekt till denna look, speciellt skalet som får bli en färgklick. Love love love this one. I denna look är allt från Nelly.
 
Nästa vecka är det dags för vacaaay for real. España, here we come! Här har ni tre looks som jag tror är både fina och bekväma för resan dit och såklart själva vistelsen. Älskar alla tre looks och tror att jag kommer rocka dem då, men frågan är om jag ska beställa hem satinklänningen från sista collaget också... Om ni också blev sugna på något fint här uppe så hoppas jag att ni har ett konto på Mybonus där ni får återbäring på era online-köp. Så himla bra grej, speciellt när det gäller e-butiker som Nelly, NA-KD osv osv. Regga er här och få en fin välkomstbonus i en redan win-win situation. 
 
Guys - har ni någon favoritlook av dessa 3? Tell me! Hoppas ni har en underbar onsdagskväll! ♥
Category: FASHION & STYLE
felicia

snyggt