MGL SUSHI

Mina fina musketörer; Michelle och Lindy. 
Jag tog en Fried Spicy Tuna Roll. Den var stört god och så, men spicy var den verkligen lite. 
Till efterrätt testade vi Moch. Eller ja, jag testade för första gången men tjejerna kanske hade testat tidigare. Tog en Jordgubb och Mango men fick hallon och vanilj, haha! De sa att vaniljen var slut som Lindy ville ha och hon fick en Mango som hon inte ens skulle ha. Haha, ja de hade inte världens bästa koll och påstod att jag sa hallon, men men vi släppte det och så vi bytte mellan oss. Så servicen kan definitivt bli bättre och det hoppas jag det blir för jag vill dit igen pga maten. 
 
Hej guys! Hoppas ni mår prima. Äntligen helg!! Som jag har längtat. Vet ni vad jag har längtat till? Att ta mig hem och DEGA på soffan. Framför Netflix. Under filt. That’s it, that’s all I wanna do. Det har varit mycket socialt lately vilket är SÅ kul och jag älskar att hänga med familj och vänner men jag har märkt att jag behöver mer chill egentid så jag kan ladda batterierna, det gör jag tydligen bäst själv. You live, you learn. 

Annars har ni ett par snapshots från gårkvällens restaurangbesök med mina älskademusketörer. Det blev sushi på ett ställe i Liljeholmen som heter MGL sushi, det är relativt nytt tror jag. Eller så har de gjort om sitt koncept vilket i sin tur dragit dit mer folk lately. Either way - gott som fan var det verkligen men småsaker här och var som sänkte besöket lite men men, det blir nog fler gånger. Sällskapet var i alla fall 100 av 100. Saknar att jobba med dem, vi hade så kul! Sen kunde jag knappt bestämma mig för vad jag ville äta, vad jag än läste lät gott haha! Har ni ätit där? Vad tyckte ni om maten? Miljön? Servicen? 
 
Hoppas ni har en dunderkväll! 


Category: EVERYDAY PHOTOS
Liljeholmen - mgl sushi
Soravi Bhuiya

En gammal kedja som från början öppnade i Annedal/Sumpan men blev skitpoppis och expanderade sig. Jag håller med om att servicen är kass tho, fick vänta i över en timma på mat en gång för att de hade glömt bort beställningen 🧐(trots att det var lite folk i restaurangen) rekommenderar dig annars att besöka Esuki sushi i Solna! 😍🙏🏽