OLD TOWN JINGLE & MINGLE

- Inlägget innehåller adlinks -
Denna nagelkur körde jag i söndags. Det är då nagelbandsskrubb och olja. Det kändes så skönt efteråt! 
 
Nagelkitet 7 day som innehåller cleanser, baslack och topplack.
 
Nagellacken från 7 day serien som jag kommer att testa med framöver. Så mina typer av nyanser! Nude, pastellila, glammig glitter och svart(ish). 
 
Hur perfekt för nyår?
 
Godmorgon guys! Hoppas ni mår bra. Kan nog inte säga att jag mår så prima. Efter massa märkliga mardrömmar vaknade jag med en väldigt konstig känsla i magen. Oro? Stress? Ingen aning vad det kan vara egentligen. Måste nog sätta mig med kalendern asap och bara skriva ned allt som jag vill/borde göra, för att få lite struktur. På så sätt brukar den konstiga känslan i min mage bli bättre eller försvinna helt och hållet, så det är tips om någon av er känner så ibland.
 
Men men, till något roligare - efter ett par dagar utan nagellack (bara jag som känner mig naken utan? haha) så passade jag på att testa detta nagelkit från Depend i veckan. Man kombinerar alltså det med ett valfritt nagellack från Depend's nagellackserie 7 day och hela processen ska ge en gel-feeling med glans och hållbarhet. Recensionerna är riktigt bra så är excited för att testa detta! Speciellt då det jag saknar mest med att fixa naglarna på salong är att de är fina så länge efter det jämfört med när man bara målar nagellack hemma. Nyansen jag valde heter Old town Jingle & mingle och är svart men med lite red-metallic vibes, är väl det juligt? Namnet är väl det i alla fall. Tror dock nyansen You go girl skulle passa mig bättre. Har ni testat denna serie? Vad tyckte ni i sånna fall?
 
Lite status. Jag målade mina naglar i torsdags och nu har det gått två dagar och de ser nymålade ut. Penslarna i baslacket, nagellacket och topplacket var breda which I love, det gör det så mycket enklare att måla rakt och fint. Det torkade även väldigt fort, så so far so good. PS, om ni har nagelgalna vänner eller nära och kära så är detta en perfekt julklapp/present till dem. Det går tydligen att beställa nu och få hem innan julafton i sånna fall. Hur effektiva var inte Lyko då? 
 
Hoppas ni har en underbar lördag allihopa! ♥
Category: BEAUTY & CARE
depend - gel nails - lyko