MATCHING SET

HEJ GUYS! Hoppas ni mår bra. Jag är på bättringsvägen men denna helg är de full fokus på kurering så att jag förhoppningsvis blir helt frisk till måndag. Speciellt från den jobbiga hostan, de har verkligen varit de jobbigaste. Varje gång jag hostat har de känts som att jag har slitit sönder halsen. Usch usch. Men men, till något roligare. Har varit sugen på tvålhållare ett bra tag. Speciellt ett matchande seg, ja ni vet ju hur mycket jag älskar matchande set. Som godis för ögonen. Detta fina set av tvålpump och diskmedelpump var så himla fint. Enkelt och stilrent men ändå lite something something. Det känns så mycket mer diskret och lyxigare med dessa än att ha tvål och yes flaskan framme liksom. Välbehövliga grejer för vardagen men inte så fint för ögonen. This however, mama likes. 

Ja, det var ett av mina black week köp. På Hemtex. Känns verkligen som att man börjar bli äldre när man hänger på Hemtex under black week, haha. Men de va ändå ett bra köp och de är exakt såna här köp som är perfekta att göra under black week, mellandagsrea och andra "hypade" köptillfällen. Något man ändå ville köpa och hade tänkt köpa, kunde tänka sig köpa för ordinarie pris så rabatten var bara ett extra plus liksom. 

Oh well, nu ska jag fortsätta dricka te och kolla på serier under filt. Kureringshelgen går ändå rätt så bra. Håller tummarna! 
 
Hoppas ni har en underbar lördagskväll! ♥
Category: INTERIOR
Hemtex - interior - kitchen - lagerhaus - marmor