JANUARY OF 2019

Nyårsafton. Vi gjorde inte så värst mycket egentligen men nyårsafton känns så himla överskattad lately, av någon konstig anledning. Jag älskar känslan av ett nytt år, det är ju som måndagarnas mamma och det är ju mäktigt som fan. Men att man ba måste festa och get crazy för det, det känns onödigt.


Åt goda pannkaksfrukostar efter sovmornar. Mysigt.


Årets första outfit. Jag tror att vi skulle ut och fira pappas födelsedag här. 


Årets första restaurangbesök var på Wagamama. Så längesen jag åt där innan det. Älskar deras katsu curry chicken. 


Troligtvis årets bästa köp, efter mina Balenciagas, helt klart. Denna olivolja från Eataly's marknad. Love it. 


Årets stolthet är nog denna monstera. När vi köpte den så var den inte så jättestor men helvete vad den växer. Jaja, den kanske är jättelätt att ta hand om men jag som råkat döda en kaktus är fanimej riktigt stolt över att denna fortfarande lever och växer. 


Vi köpte nya gardiner till vardagsrummet. Before and after ser ni här


Fler goda pannkaksfrukostar och nytt skal för datorn. 


En favoritfrukost hela den hösten och vintern var blåbärssmoothie. Varje morgon. Måste säga att jag är lite trött på det just nu, men lär gå tillbaka till det när jag är trött på gröt som jag äter varje dag nu haha! Bara jag som snöar in mig på grejer och sen tröttnar?


Sovrummet fick också nya gardiner. Before and after finns här


Sassy outfits och sassy jackor. Enda fördelen med denna årstid.  


En outfit jag tyckte var extra sassy denna månad. 


Årets kalender. Måste säga att den tyvärr inte användes så mycket och jag var inte så organiserad under året vilket ledde till fakturor som inte betalades i tid och förseningar av olika saker. Blä, behöver verkligen ha kalender för att planera viktiga grejer och känna att jag har koll på läget. Ska visa er årets kalender, så nöjd med den. 


Jackor i nudenyanser verkar va min grej. Man ser ju nästan inte att jackorna till vänster är olika jackor men väldigt lika i färgen. Love them all though, love love love. 

 
Då var vi igång med årsresumén för 2019 och detta var januari det. Som vanligt är det en rätt så fattig månad då pengarna går till x antal födelsedagsfirande och träningen går lite trögt eftersom det är så mycket folk på gymmet just denna månad. Men verkar ha haft en trevlig januari 2019 dock. Hemma verkar saker och ting ha tagit fart med inredningen, kommer ihåg att jag var riktigt nöjd med just gardinerna. De gjorde stor skillnad, de gav ett lite lyxigare intryck här hemma. 
 
Hoppas ni har en dundermåndag! ♥
Category: YEAR REVIEWS